Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J68a49k42u12b 55J54a82h54l

1. 5. 2014 23:05

Pane Lhoťan, vy jste psychicky nevyrovnaný člověk, který byl dříve extrémní islamista a nyní extrémní anti-islamista. Šířením nenávisti by jste měl být obviněn vy. Pokud někdo ohrožuje svobodu vyznání a projevu, pak jste to opět  - vy. Styďte se.

0 0
možnosti

Také si myslím, že to nebylo kuli knize... půjde o něco více. A policie zcela přesně ví. Zákrok byl zcela v souladu a profesionální.

http://www.petice24.com/?page=statistics&petition=ustredi_muslimskych_obci

0 0
možnosti
Foto

Odchytil jsem v nějakých zprávách, že se mělo údajně jednat o nějaké zbraně a výbušniny, případně že akce mohla souviset se zimním výbuchem na Palestinské ambasádě v Praze.

1 0
možnosti

O56s30k98a94r 55R13a12z56á18k

26. 4. 2014 18:28

To vyhrožování střelbou je zachyceno i na tom vloženém amatérském videu ...

1 0
možnosti

F45i17l72i35p 87F28u26c45h48s

26. 4. 2014 18:19

Rasismus jako vyšitý! Chudáci muslimové. Všimněte si, jak brutálně a nelidsky je ti naši gestapáčtí policisté přinutili sklopit hlavy a oči...

Přiznám se, že jsem neměl žaludek na to, abych celé video shlédl až do konce. Ještě teď jsem celý roztřesený z té policejní brutality...;-(

A Vám, paní Stefanie Vlasak, chci říci jenom jedno. Váš pan manžel (ten v tom černém tričku) je opravdový hrdina! Je zázrak, že takové nelidské zacházení vůbec přežil!

F.F.

7 0
možnosti
Foto

No jo, chudáci to jsou... dostali jasný příkaz držet hlavy dole a na nic nesahat, proto jeden z nich držel záznamové zařízení a zásah natáčel. R^

4 1
možnosti
Foto

Jednak si myslím, že se to odehrálo během modliteb z důvodu momentu překvapení ( což by při rozvazování tkaniček a zouvání bot policistů poněkud ztrácelo smysl), a jednak toto importované netolerantní náboženství nestojí nad našimi zákony, a pokud bylo odůvodněné podezření na porušování zákona ( na FB se objevují informace o zabavení zbraní), pak byl zásah Policie standartní a profesionální.

4 1
možnosti

J58a45r66a 47R80a20n86k

27. 4. 2014 6:05

Chudak Stefka.....manzel si odskocil z prace, nemel by dostat od zamestnavatele vypoved?

2 0
možnosti
Foto

Policisté zasahovali v mešitě v botách. No a co? Muslimové také nerespektují evropské normy a pravidla chování. Už vidím, jak si zasahující policisté rozvazují bagančata, jen aby náhodou někoho neurazili a ti, proti kterým zasahují na ně budou mezitím s otevřenou náručí a milým úsměvem čekat....

5 0
možnosti

Pro Lucii Sulovskou. Rasistický podtext proto, že od jisté doby se muslimové považují za rasu. Ostatně oni k tomu mají opodstatnění v Koránu;-)

3 0
možnosti
Foto

konvertovana ceska neni rasa, to je spis nekde na urovni obtizneho hmyzu

3 1
možnosti

R^ Po dlouhé době co policii tleskám. V mešitách je možné zasahovat kdykoliv, důvody jsou k tomu dány nejen historicky, ale také současností. Kdyby byla možnost oživit Lva z Lechistánu, tak by tam naklusal se svými okřídlenými husary a nebylo by ani třeba nikoho brát do vazby. Nebylo by totiž koho.

10 0
možnosti

J14a20n 21H85o34r83n

26. 4. 2014 16:15

to co je na tom videu mi prijde naprosto normalni zasah policie. Ja nechapu proc islam v cechach a nejen zde,neni postaven po boku fasismu mimo zakon.Kazdy kdo se pristehuje do cech se, ale i jinam do evropy, se dozaduje svych prav, ktere mel v zemi jeho puvodu, ale ktera tam ani mit nemusel a zde je chce mit a politici, aby ziskali vic hlasu ve volbach jim toto umoznuji.Pokud nekam prijdu, tak musim prijmout to jak to tam chodi(zvyky,zakony) a pokud se mi to nelibi,tak muzu odejit,tam odkud jsem prisel. A jako by to nestacilo,vsechny mozne neziskove organizace pomahaji uprchlikum z techto zemi tim, ze je dovezou k nam. Proc tyto neziskove organizace nepomohou temto lidem k tomu, aby mohli v klidu zit v zemi sveho puvodu? Uz ted tu mame jednu mesinu,ktera vsak dela vetsinu ve vezeni s kterou si nikdo nevi rady, jen ji danovi poplatnici zivi a, ale muy k nam budeme navic dovazet dalsi.Nad tim zustava rozum stat!V nekterych arabskych zemich pristehovalec musi ,alespon pokud se chce ozenit, prijmout arabske jmeno a islam jako viru.Proc takto nebranime sve tradice v evrope?

11 0
možnosti
Foto

Proč nebráníme své tradice v Evropě?

 Protože jsme je jako hlupáci zavrhli.Protože Evropa je vybudována na křesťanských základech a to se nelíbí atheistům.Protože v čele Evropy stojí levičácká pakáž,které jsou tradice proti srsti.Oni tvoří novou společnost podle Marxe.Protože evropané jsou změkčilá a zženštilá banda.Protože naše "přehumanizovaná" společnost se nechce dotknout jemnocitu těch,kteří se ohání svými pseudosvobodami.Protože je to každému fuk!

 Evropa je v morálním rozkladu a vy by jste po ní chtěl,aby bránila nějaké tradice...

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).