Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Ve zprávách na primě zaznělo, že při zásahu bylo údajně nalezeno větší množství zbraní. Informace o zbraních však zatím není potvrzena.

1 0
možnosti
ZB

A taky ani nebude, není to pravda.Prima je jen obyčejný bulvár...

0 1
možnosti
ZB

Pane autore, věřte tomu, už to policie potvrdila.Celá akce zakuklených ozbrojenců, kteří zasahovali mezi dětmi byla jen kvůli knize.To je od policie normální prasečina za kterou by se měla omluvit...opakuji jen minulého diskutujícího - nad takovou akcí zůstává rozum stát.

0 9
možnosti
JZ

Konkrétně byla až tak krutá a brutální, že se dotázala, zda na místě děti jsou, a poslala je z něj pryč.

Byl byste první, kdo by kritizoval liknavost policie, kdyby se vám něco stalo. Takoví jsou vždycky první.

10 0
možnosti
Foto

Jestli ona ta kniha neměla být taková jako ta, která jednoho významného Palestince poslala do náruče Alláhovy.

8 0
možnosti
Foto

Tak já naopak nesouhlasím s tím, aby se v případech, kdy nejde o terorismus, či újmu na zdraví, případě o zvlášť nebezpečné násilné pachatele používala po zuby vyzbrojená zásahová jednotka. Tedy nejen poslední případ v mešitě, pokud se nejednalo o případ, kde by figurovaly zbraně, výbušniny apod., ale i akce Nagyová ukazuje, jaké myšlení převládá u této části policie. Jistě se akce mohla uskutečnit jinak, bez zbytečného humbuku, pokud ten humbuk nebyl součástí plánu a v příhodnější čas.

A pokud se opravdu jednalo o knihu, tak to nad tou akcí zůstává rozum stát.

2 7
možnosti
Foto

ten humbuk byl treba, po dlouhe dobe ustupku a prehlizeni se alespon vyslal jasny signal, zakon CR stoji nad koranem a PCR si pro vas klidne dojde a vytahne si vas z mesity. Kdyby podobny pristup melo Nemecko, Francie a Anglie, tak Evropa vypada zcela jinak

3 1
možnosti
ON

O23t47t84o 55N80o35v46a50k

26. 4. 2014 15:08

Jinak vazne nechapu, co ma totalitni ideologie jmenem islam spolecneho s rasou ;-)) ... to se jako vsichni ti muslimove citi byt araby ?

3 0
možnosti
ON

O97t14t32o 79N11o51v31a81k

26. 4. 2014 15:02

Slimaci zase ukazuji, ze si o sobe mysli, ze jsou nadlidi, nad zakon a ze oni maji jenom prava a zadne povinnosti.

Police zasahla adekvatne. Budete se divit, ale zasahla by i v Kostele, pokud by se tam kazala nenavist, nebo se prechovavaly zbrane, nebo kdyby se tam vyskytovaly teroriste.[>-]

11 1
možnosti
AS

A62d58a41m 92S18t93a55v81a

26. 4. 2014 14:30

Pištko, zbytečně lkáte nad rozlitým mlíkem. Měla jste si věc rozmyslet krapánek dřív....

0 0
možnosti
AK

Nevím, proč konvertitka mluví o rasovém podtextu. A navíc, pokud policie kontroluje člověka, který viditelně není čech a nemá u sebe žádné doklady, co je divného na tom, že je zatčen? Muslimové si pořád myslí, že pro ně pravidla neplatí, že jsou něco víc, než ostatní.

A že to tak muslimská komunita nenechá? Bude podpalovat auta a pořádat pochody, při nichž všechno zničí a vytlučou výlohy tak, jako to dělají soukmenovci v Anglii a jinde? Díky bohu, že jich tu zatím tolik není.

29 2
možnosti
ZB

Pokud se ukáže, že to bylo opravdu jen kvůli knize bylo to hodně neadekvátní.Čas ukáže jak to skutečně je,rozhořčovat se nad pouhými spekulacemi nemá smysl.Nastavení akce na nejméně vhodnou chvíli,kdy jsou přítomny i děti je hodně hloupé a nevhodné.Pokud měly být na místě zbraně,tak proč nebyl objekt obsazen v době kdy tam bylo minimum lidí?

4 18
možnosti
JD

Hnízdo lumpů jde vybrat když je plné a ne když je tam jeden kašpárek připravený dát avízo šéfům...

17 2
možnosti
Foto

Netušila jsem, že máme v republice islámské mešity.

Islamisté jsou zabydlení takřka po celém světě a všude chtějí prostory hlavně pro modlení.

A copak si už vymodlili? Možná, kdyby doma přiložili ruce k dílu, mohli zůstat tam, mešit si vybudovat kolik by chtěli a modlit se, až by jim ruce upadly. Jinde by se měli chovat podle mentality lidí, v jejichž zemi se usídlili.

13 3
možnosti
Foto

A co je to ta česká mentalita? Kdo neokrádá stát, okrádá rodinu?

0 10
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).