Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud to bylo skrze knihu, tak je to v dnešní době hodně ubohé.

2 7
možnosti
LK

Vzhledem ke konvertitům nechápu ten "rasistický podtext" ;-D Asi takový zaklínadlo...

19 0
možnosti
Foto

podtext je když nemám důkaz...a chci psa bít...jinak gratuluji, že už máte diskusní účet;-)

2 0
možnosti
JH

J39a25n 21H13a83n71á24k

26. 4. 2014 13:47

Já tomu také nevěřím, že to komando bylo kvůli knize, ale právě o to víc ten zásah schvaluji, vadí mi ovšem medializace. Jinak zmíněná kniha získala perfektní reklamu, byznys bude.

6 0
možnosti
TP

Informace přímo od zasvěceného. R^ Tentokrát nelze než nesouhlasit a nelze rovněž nevyjádřit zhunusení nad hysterickou reakci některých muslimů.Dost to uakzuje jak to probíhá i jinde ve světě. státy se snaží chránit samy sebe před nebezepčím a ultracitliví muslimové lkají nad tím jak je s nimu údajně krutě zacházeno. Blbost. Zásah speciálního komanda policice je vždycyk stejný. kdyby nebyli riziková komunitam, mohli by mít klid, ale museli by se alespoň trochu snaži tu rizkovsot potlačit , což neděljí. Tak tady to mají

22 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).