Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty šířené nenávistné a nebezpečné postoje jsou samozřejmě TRESTUHODNÉ a podle mého názoru porušováním zákonů této země. Pak to ale znamená, že nebezpečí je především v nás, když jsme tak slabí a hloupí a nedokážeme se chránit ani uplatňováním vlastních zákonů. Zřejmě nás to bude muset někdo naučit. I naše politiky a orgány činné v trestním řízení. Pak přestaneme tolik fňukat a začneme se chovat jako životaschopná společnost sestávající se z jednotlivců, v nichž je dost těch, kteří nefňukají, ale konají. Jako třeba Vy, myslím (podané trestní oznámení).

3 1
možnosti
Foto

Píšete slova, která znám, ovšem Vy je poskládáte do něčeho, čemu mám většinou potíže porozumět.

3 0
možnosti
Foto

Myslíte do souvislostí? Vždyť autor patří mezi lidi, kteří nejsou lhostejní a uměl zaměstnat orgány činné v trestním řízení. On ano.

0 1
možnosti
Foto

Já nepochopil z Vašich slov, jestli s autorem souhlasíte, nebo ne. Nějak v tom předvánočním zmatku spoustu věcí nedávám...

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).