Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M98i20l43a91n 66R32a28d36e40k

19. 12. 2014 17:34

to je nas sebevrazeny trend, jako kdyz na vas nekdo vytahne revolver a bude pozadovat prachy, a vy se budete chlacholit ze to nemysli vazne, a budete i jemu tvrdit ze nevystreli. I takova Hirsi Ali byla poucovana Joe Bidenem o Islamu. Proste melou svou a jsou hlusi a slepi a chteji tak zusta az do uplneho zniceni.

1 0
možnosti
PS

Velmi jsem si P.Halíka vážil a stále vážím, ale jeho názory ohledně islámu jsou nebezpečně chybné. Cena, kterou jistě právem dostal a která je prestižní, mu vzala názorovou svobodu. Zavázala ho k toleranci i tam , kde je třeba vystoupit kriticky. Islám není náboženství, je to ideologie snažící se zotročit planetu podle sebe. Jako křesťan a demokrat v ní vidím absolutní zlo a nebezpečí, tím neříkám , že každý muslim je zlý člověk, pouze je silně ovlivněn zlou a nenávistnou formou vymývání mozků. Trochu jako za komunismu. P.Halík by si měl uvědomit rozdíly mezi náboženstvím a rozhlédnout se po světě, nenechat si svázat své názory a hájit křesťanské principy Evropy a její svobodu. Pomáhat lze i na dálku, třeba tím , že vznikne diplomatický tlak na ostatní bohaté islámské země, aby své bratry ve víře přijaly.

4 1
možnosti
MP

Nu, nemyslím si, že Vy jako obrácený muslim jste důvěryhodný na rozdíl od prof.Halíka."Prozřel" jste dosti pozdě.Nějaká další univerzita Vámi absolvovaná by nebyla ? Já osobně mám s muslimy dobré zkušenosti.Je třeba diferencovat.

0 5
možnosti
Foto

Ty šířené nenávistné a nebezpečné postoje jsou samozřejmě TRESTUHODNÉ a podle mého názoru porušováním zákonů této země. Pak to ale znamená, že nebezpečí je především v nás, když jsme tak slabí a hloupí a nedokážeme se chránit ani uplatňováním vlastních zákonů. Zřejmě nás to bude muset někdo naučit. I naše politiky a orgány činné v trestním řízení. Pak přestaneme tolik fňukat a začneme se chovat jako životaschopná společnost sestávající se z jednotlivců, v nichž je dost těch, kteří nefňukají, ale konají. Jako třeba Vy, myslím (podané trestní oznámení).

3 1
možnosti
Foto

Píšete slova, která znám, ovšem Vy je poskládáte do něčeho, čemu mám většinou potíže porozumět.

3 0
možnosti
LR

Tento z našich peněz placený šaman by měl jít ovšem příkladem a vzhledem k vysoce nadprůměrným příjmům si domu nastěhovat vysoce nadprůměrné množství svých přátel řídících se základními slovy svého manuálu:

Korán:

2:191 Zabíjejte je všude, kde je dostihnete,

12 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).