Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AZ

flauta

3. 1. 2011 15:04
Proc plkate o Palestine?

Muzete mi pane Lhotane rict, proc teda Cesi bojovali proti Hitlerovi? Anglie a Francie Hitlerovi podepsala, ze si z Cech a Moravy muze udelat protektorat. No tak ho meli nechat, ne? Pred slovany na techto uzemich byli kmeny germanske, tak na to konec koncu Nemci meli pravo, ze jo. AAAnnnneeeeboooooo, nebyli pred nimi na tomto uzemi Keltove? Tak bychom meli prenechat uzemi CR dnesnim Skotum, ale samozrejme jen tem co maji rodokmen.

Stejne jako by se palestinske obyvatelstvo melo spokojit s tim, ze Anglie darovala Palestinu "Izraeli"... tak o co jde, vidte? Zrejme jen o to, ze zakladni lidska prava palestincu jsou jiz mnoho desitek let porusovana a zbytek sveta je publikem, a vse je v poradku.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

31. 12. 2010 17:31
Vysvětlete mi,

proč by vůbec měl existovat zájem o muslimy, ať už umírněné nebo jakékoliv jiné. Proč ne třeba o české bratry? O buddhisty? O rytíře Jedi? Holiče? Já Vám řeknu, jak na mne tohle působí: jako pokus vytyčit islám jako nějakou výlučnost, hodnou přednostní pozornosti. Nemá snad být náboženství soukromou věcí každého člověka? Chcete se zase dostat do časů, kdy měli lidé v "papírech" kolonku Náboženství a Lože? Pokud to snad někdo nechápe, má se vrátit do země původu, kde to tak třeba funguje,pokud dotyčný nechce a v případě místních konvertitů nezavádět něčí náboženské požadavky do civilní správy. Toť vše.

0 0
možnosti
H

Honák

31. 12. 2010 11:49
To je dobře

To je dobře, že tu máme naše hodné muslimy. Mohlo by to být horší

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

31. 12. 2010 11:12
0 0
možnosti
T

thimočovina

31. 12. 2010 10:42
umírněný muslim se chová k homosexuálům jak ?

usekne jim hlavu bez mučení ?

0 0
možnosti
S

sphagnum

31. 12. 2010 12:44
Re: umírněný muslim se chová k homosexuálům jak ?

Když novinář napíše o radikálních muslimech sekajících hlavy homosexuálům, umírněný muslim na něj podá trestní oznámení za pomluvu mírumilovného islámu. Lhoťan s podáváním takových oznámení má už bohaté zkušenosti.

0 0
možnosti
L

listram

31. 12. 2010 10:15
Tak

Lhotane,člověk by i na chvíli věřil že jsi se právě vrátil z Amsterodamu,kde jsi  jako obhájce pomáhal vyhrát soud Wildersovi s těmi tvými řečmi.Ale jen chvíli.Pak mu dojde že vy muslimové, a hlavně čeští konvertiti a ještě víc konvertitky jste jen tlupa služebníků někoho jiného kdo zatím sedí jinde.Je mi opravdu jedno jestli se mezi sebou jako muslimové pobijete, a to kdelkoliv na světě.Tady platí stoprocentně slova že čím víc tím líp.Jenom v téhle zemi na to není nikdo zvědavý a věřím že nikdy nebude.Vy víte že nesmíte udělat jako muslimové jedinou chybu v této společnosti.Jste tady jen trpěni.Ale vím že ji jednou uděláte.Je to jen otázka času.Rv

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

31. 12. 2010 0:38
Neomarxisticke vedeni EU tzv umirnene muslimy zradilo

Islamizace EU je planovana,rizena a plne podporovana veskerou levici,bez ktere by islam nemel vubec nadej.Neni divu,ze je odsuzovan kdokoli,kdo se tomuto novodobemu zlocinu levice prici a to vcetne muslimu,kteri pred silenou totalitou islamu utekli do "normalni" spolecnosti.

Tzv umirnene vzdy a vsude vzdy stridaji skutecni muslimove,tzv radikalni.Fyzicka konfrontace s muslimy je podle mnohych nevyhnutelna a to ikdyby se z dnesnich muslimu stali treba na 50 let beranci.Kod v islamu je jasny:nastolit islam na cele planete.Dojde-li k valce,budou muslimove v zap EU bouchat na kazdem rohu,coz vyvola linc,jehoz konecnou obeti by mela byt muslimu vetsina.

Reseni: minimum muslimu na nasem uzemi pro bezpecnost nasi a jich samotnych.

Lhotane,ikdyby tvoje "snaha" byla uprimna,je to porad slepa ulice a tvoji "mirumilovni" bratri te bud umlci nebo dostanou do svych rad.Koran mluvi jasne,jiny neni a nebude.Jediny zpusob je islam zavrhnout.Z h..na dortu nikdy neudelas, ikdybys ho opakovane cukroval.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

30. 12. 2010 23:52
znamená to

snad že islámu se nevyhneme ani tak jako tak? A to pořád všichni že Evropa vymírá. Nechte narodit dítě do takového světa, když to bude holka, tak bude muset nosit hadr na hlavě a když to bude kluk tak bude muset mlátit hlavou o zem, to radši nic

0 0
možnosti
Z

Zdenek.j

30. 12. 2010 23:44
Pokračování

Skandální informace zveřejnil významný český muslim na svém osobním

blogu, kde poukázal na faleš českých muslimských představitelů, kteří na

veřejnosti mluví o toleranci a multikultuře, v mešitě však podporují

sebevražedné islámské atentáty a nemuslimy označují za nepřátele islámu.

Odsoudil také financování českých mešit Saudskou Arábií

0 0
možnosti
Z

Zdenek.j

30. 12. 2010 23:41
komiku

Potvrzeno: Čeští muslimové podporují sebevražedné atentáty

Řada českých muslimů podporuje islámský terorismus, káže nenávist vůči

nemuslimům a české mešity jsou finacovány ze Saudské Arábie pomocí

nastrčených firem, uvedl na svém blogu jeden z mediálně nejznámějších

českých muslimů - Lukáš Lhoťan.

0 0
možnosti
Z

Zdenek.j

30. 12. 2010 23:49
Re: komiku

Lhoťan doslova odsoudil pokrytectví místopředsedy české

muslimské obce Vladimíra Sáňky a jeho soukmenovců a uvedl, že navenek

mluví o toleranci a multikultuře, v muslimské komunitě však vyjadřují

podporu islámskému terorismu formou sebevražedných atentátů. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).