Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

30. 12. 2010 23:24
a to řešení je v čem

Měl bych dojem, že s umírněnými muslimy problémy nejsou,takže není nutné žádný problémy a žádnou jejich otázku řešit.

Co potřeba řešit je, aby se "umírněný" islámismus nemohl radikalizovat. Tady je skutečně vidět velký rozdíl. Co udělaly USA po útoku na Twins? Vyhlásily válku terorismu, provedli invazi do Afghánistánu,na své území zavedly Patriot Act, které jim umožnilo lépe zasahovat proti radikálním muslimům na svém území. Po těchto krocích už mnoho těch co by chtěli otevřeně radikálně hájit a rozšiřovat vliv  islámu na území USA nezbylo.

Ale kdybychom se zeptal, jak na teroristické útoky na svém území reagovala Evropa, a jak se zde brání radikálním požadavkům islámu asi bychom zaplakali...

0 0
možnosti
PSX

Pavel Skeptik X

30. 12. 2010 23:41
Re: a to řešení je v čem

Ale to tam nebyl Husein Ou-bam a Doutníkový saxofonista Vilík :-(

0 0
možnosti
PSX

Pavel Skeptik X

30. 12. 2010 22:44
Omyl!

My, Západoevropané ,co chápeme naši civilizaci víme, že muslim je jenom muslim a mohamed je jeho vůdce! Tady nemá žádný muslim co dělat! Pokud chcete nějaké muslimské reformy jeďte do SAE a tam si to vyřiďte mezi sebou! Mimo EU soc-fašistů, Vás tady totiž nikdo nechce a vaším řečem o nějakých umírněncích věří jenom Žužu Manuel, Káťa Aštonovna a ostatní neomarxističtí fašouni!!! ;-€

0 0
možnosti
D

dampfer

30. 12. 2010 22:30
A tak asi

Irenko nevadí, že jste zmatená, oni to už našim nepočetným potomkům rychle vysvětlí. Zachovejte klid a mír, muslímové těch pár křesťanů utlučou čepicemi. Škoda, že neuvidím české pohany mlátit 5x denně čelem o dlažbu, to jediné mně trochu mrzí.

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

30. 12. 2010 23:25
Re: A tak asi

Já si spíš myslím že budou ti pohané brzy konvertovat do křesťanství a nebo půjdou k židům, ale ti je nevezmou, ti si dávají na konvertity velkého bacha. No, myslím, že se to tak stane. :-)

0 0
možnosti
VI

Vlad IV

30. 12. 2010 22:28
Umírnění muslimové?

Litevští Tataři kdysi napsali krymskému chánovi a potažmo svým pokrevencům a souvěrcům dopis, který ve kterém se zkráceně nalézalo následující:

I když jsme s vámi stejné víry a krve, dále budeme s vámi bojovat a porážet vás svými šavlemi,neboť Bůh ani Prorok nedovolili svým věřícím loupež,plenění a vraždění, což vy činíte, a budeme vás totiž za lupiče a vrahy považovat!

To bylo sice chválihodné,nicméně nepravdivé! Byli velice špatnými muslimy,tito tzv.Lipkové( Lipka= tatarsky Litva)..........

X Ora pro nobis Santcta Dei Genitrix X

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

30. 12. 2010 22:14
Jsem z toho nějak zmatená ...

a kdo je vlastně ten špatněj?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).