Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žilková by sa asi mala vrátiť robiť rosničku do Tele tele... To jej šlo celkom dobre.;-D

2 1
možnosti
Foto

Žilková, její manžel i syn jsou sbírkou poněkud nepovedených osůbek, které si nevidí ani na špičku nosu Rv

2 0
možnosti

Žilkové výroky byly hloupé. Ale to co jí podsouvá Lhoťan a jiní je neuvěřitelně okatá ukázka manipulace, překrucování a vytrhávání z kontextu.

Rozum se zastavuje nad tím, co dokážou někteří bez přemýšlení našim pseudonovinářům strávit.

2 5
možnosti

Žilková je spíše směšná. Ale do její povedené rodinky patří Matěj Stropnický. Ten zastává extrémně levicové názory a bohužel je v politice.

5 0
možnosti
Foto

Doporučuji si přečíst článek Petry Kišové:

http://petrakisova.blog.idnes.cz/c/491781/zilkova-na-pranyri.html?ref=oblubeny

Jenom tak, abyste si mohl udělat obrázek o tom, jak může stejné téma zpracovat novinář a tlachal.

5 0
možnosti

V rozhovoru je psáno, že s tím Němci museli počítat, že ženy v Evropě chodí provokativně oblečené, a jako příklad uvedla obepínající džíny, kalhoty běžné v celé Evropě. Takže vlastně si za to můžou jen ony, přece nemůžeme čekat, že migranti se budou chovat slušně. A pokud si přečtete i články o tom, jak se chovali k lidem, kteří se žen zastali, tak je to jejich chování prostě neobhajitelné!

6 1
možnosti

J42a56r70a 82R84a20n84k

19. 1. 2016 19:49

Vas zajimaji hloupe drby, nebo potrebujete nastartovat:-/?

2 9
možnosti

J42a14r70a 15R85a39n75k

19. 1. 2016 19:51

Vidim, ze mate k tematu uz radne rozjetou diskusi , skoda casu to cist, tak si to zijte:-(

1 6
možnosti
Foto

Problém je v tom že paní Žilková nic takového, že si ženy za znásilnění mohou samy tudíž se vymezujete zcela nesmyslně.

Svět a EU jsou multikulturní. Všechny vyspělé země jsou multikulturní a drtivá většina z nich (jestli ne všechny) fakticky uplatňuje multikulturalismus.

Multikulturní zemí se stává i ČR a nelze tomu nijak zabránit pokud chceme zachovat náš způsob života-je to důsledek Globalizace-Proč by se o tom neměly děti učit?8-o

Mimochodem to, že si oběti minimálně z části za znásilnění mohou samy si u nás myslí až kolem 40% lidí (dle průzkumů)

0 26
možnosti

J19i51ř90í 13N16o19s25e35k

19. 1. 2016 19:04

A co si myslíte konkrétně vy - ve vašem multikulti Vsetíně? Je to daleko, že? Zakázali jste tam minisukně? Musí ženy chodit s doprovodem?

Ve Vsetíně mám známé, ba i příbuzný by se našel. Nic takového nehlásili.

12 2
možnosti
Foto

Náměstí bylo plné lidí, byli tam i policisté a tak kydy o tom, že tam děvčata neměla být je kravina. Vidím, že Henychová má být po kom tak praštěná.

9 0
možnosti
Foto

Přiznávám, že když v horkém létě sleduji některá děvčata jak vyrážejí do nočního života oblečená v téměř nic a místo minisukně jen jakýsi opasek, tak to považuji za objednávku znásilnění - samozřejmě jen žertem.

Pochybuji, že v Kolíně a jiných městech byly ženy takto skromně oblečeny v zimním počasí. Ale když se takový dav složený z valné části mladých mužů někam přisune, nutně musí vzniknout konflikty. A ani to nemusí být muslimové. Nemají práci, nudí se a i kdyby bylo jen pár s uvolněnější morálkou, tak strhnou další a malér je hotový. S tím se musí počítat. A nemyslím, že by se podobné excesy již neopakovaly.

9 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, protože mají tzv. vnady. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).