Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..v něčem máte pravdu...ALE...podstatné je to.....že úspěch podobných korytokopů můžou přijít mimo jiné i proto.....že zvolené a řádné státní orgány nedělají NIC...nebo dokonce jednají...PROTI zájmu běžných občanů....

16 0
možnosti
LL

Já to nezpochybňuji, já jen říkám, že roztříštěnost vede k porážce.

2 0
možnosti
MK

Lukáši na tom jsi získal prodej svých knih. Osobně nechápu, co tě vede k napsání takovéhoto článku. Pro mě je třeba zajímavé co jsi kdy napsal ve svých knihách, ale jak víš, tak jsem pořád na stejné lodi jako když jsi byl ještě muslimem a kritizoval jsem tě.

Ostatně, co je to antiislamismus?

0 0
možnosti
LL

Martine, to právě chápeš blbě. Chápeš to podobně jako mi odpůrci z řad multikulturalistů a muslimů. V dnešní době se prodejem knih nedá zbohatnout a já to taky proto nedělám. základem porážky multikulturalistů a islámu je vzdělání. Proto dělám knihy, časopisy a besedy. Vzdělávat náš lid. A je jedno jestli pak půjde volit ODS, ČSSD, KDU-ČSL a pod. Důležité je, aby volil ty co jdou proti islamizaci, marxismu a pod. Ale žádná strana s jedním tématem (u nás například Blok proti islámu) nedokáže překročit hranici mezi voliči, kteří nevolí na protest nebo z opurtinismu. Naopak se takhle mnoho lidí přesvědčí, že jde jen o ty politická koryta .... a naopak se ti antiislámisté (antimuslimové), hádají mezi sebou a proč? Jen protože tam chtějí sedět oni a ne ten druhý ....

2 0
možnosti
Foto

Představa, že islamizaci země může zastavit jen nějaké apolitické lidové hnutí je bohužel naprosto nereálná. Realita je taková, že bez politiky (tj. bez určité moci) nelze prosadit v podstatě nic.

Takže mně osobně vůbec nevadí, že se některá původní hnutí transformují do politických bloků. Mně vadí jejich roztříštěnost a neschopnost se dohodnou mezi sebou i na těch nejzákladnějších společných věcech, takže namísto spolupráce si konkurují i sami mezi sebou a předhánějí se v tom, kdo je ten správný a největší "islámobijec". Některé osobní příkopy jsou bohužel již dnes příliš hluboké.

To je totiž jen cesta k volebnímu neúspěchu a porážce a rozhodovat tady pak mohou stále stejní lidí a zavedené politické strany.

12 0
možnosti
NM

;-O;-O vždyž se ohrožujeme sami bez cizí pomoci a dokonce i v prostřenu na Primě se propaguje muslimka ...sami dojedeme na skrčeninu;-O;-O

5 0
možnosti

Proboha, jak můžete muslimku v Prostřeno považovat za propagaci islamu? Ta holka tam naopak předvedla všechny zápory bigotního islámu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).