Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Nějak jste zapomněl na konkrétní argumenty proti IVČRN. Snaha udělat z oponentů narkomany jen svědčí o tom, že žádné nemáte.

8 1
možnosti
Foto

Lukáši, těmito žabomyšími válkami s Martinem bohužel nepoškozuješ jen IvČRN, která - ať se třeba stavíš na hlavu - se zasloužila o oživení diskuse na téma islamismu, ale i sám sebe. Samozřejmě, že můžeš poukazovat na nějaké chyby v IvČRN, má jich mnoho, vím to moc dobře, ale stavíš se sám do role jakéhosi ukřivděného človíčka, který se nezavděčil jak muslimům, tak ani antiislamistům. Vážím si tě, protože se o tomto problému snažíš mluvit. Vážím si i Martina. Ale když po sobě házíte špínu, abyste se v ní posléze oba vykoupali, ničemu to neprospívá, naopak. Zasluhuješ se o to, aby tě nikdo nebral vážně. Nemluvíme teď k tobě jako nějaký hnidopich, kritik, ale jako kamarád, který nechce, aby si se sám ušpinil, když toho neděláš málo ani ty.

13 0
možnosti
MK

Rv Napadá mně jen několik otázek:

- jsou pro Vám, pane Lhoťane, důležitější osobní rozpory než společný cíl?

- nejhorší je útok zevnitř; kam se hrabe Polický a spol.; nějak mi to k Vám nejde.

- vydírá Vás někdo nebo někdo dobře zaplatil?; vím je to zoufalá otázka, ale marně hledám pro Vaše konání vysvětlení.

- uznáváte, že IVČRN je zatím jediná možná síla, která může rozmáhání islámu v ČR zabránit ?

- narážíte na případný vstup do politiky; pokud se ukáže, že je to nejrychlejší a nejúčinnější cesta, jak se islámu postavit, tak proč ne?

Je-li vůbec nějaké špinavé prádlo, pere se zásadně doma. Říkám to všem bez rozdílu.

25 1
možnosti
Foto

IVČRN nemůže ničemu zabránit-jen podněcuje nesnášenlivost

2 20
možnosti
Foto

K95a20r75e57l 37M90á39d84l39e

23. 5. 2015 19:57

Klidně si i roztrhejte občanky, ale někde za rohem. Tenhle zbytečný článek je jen voda na mlýn různých Hassanů a Polických.

29 1
možnosti
JN

J57i85ř95í 70N32o72s17e36k

23. 5. 2015 19:44

Pane Lhoťane, nevím, kdo komu křivdí, kdo bere/bral drogy atd. Ale není moudré vyřizovat si osobní účty takhle veřejně. Zní to ukňouraně a ublíženě, i kdybyste měl stokrát pravdu. Víte co, buďte chlap, sejděte se s Martinem na kafi nebo skleničce a v klidu to proberte. Tyhle spory poškozují cíl, který máte víceméně společný. A to je škoda.

36 0
možnosti
KP

S ohledem na zkušenosti, které mám já, se nedivím Lukášovi, že to napsal takto veřejně. Zákulisní politikaření a podobné hry se nesmějí zametat pod koberec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).