Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že srovnávat počátky antisemitismu onoho ,,rakušana" s protiislámským míněním není zrovna nejvhodnější, neboť Hitler a jeho stoupenci bezdůvodně, ale záměrně vyvolávali protižidovské nálady. Islámští fundamentalisté (nikoliv islám), kteří šíří svou víru ,,ohněm a mečem" naopak v evropanech aj. tyto obavy z dalších teroristických útoků vyvolávají zcela odůvodněně. Jinak za článek mohu konstatovat R^

2 0
možnosti
LP

Takže útoky na halal stánky lidí, kteří nikdy nic naší zemi neudělali, platí daně atd. a jejich jediný zločin je jiná víra nejsou vyvoláváním protimuslimských nálad. Paušalizace a výkřiky, že KAŽDÝ muslim nás tajně touží podřezat a když netouží tak aspoň touží pomáhat tomu co podřezává, a když tvrdí, že netouží, tak lže také nejsou vyvoláváním protimuslimských nálad?

2 6
možnosti
LP

Dnes je velmi zábavné pozorovat, jak spousta lidí si do profilů na Facebooku či na blogy dává vlajku Izraele a přitom reprezentují názory plné nenávisti k Romům, muslimům obecně a pak extra proti Palestincům a Arabům. Je to doplněno o nenávist ke všem "černým" přistěhovalcům a uprchlíkům z Afriky a spoustu jízlivosti vůči aktuálnímu prezidentovi USA. Ale na námitku, že to jsou rasisti začínají pokřikovat, že přeci podporují Izrael, tak nemohou být rasisti.

Podezírám, že v 99 procentech je jim celý Izrael hluboce u zádele, ale používají tuhle berličku pro citové vydírání a maskování svého primitivního rasismu.

1 4
možnosti
Foto

J75a98k73u27b 36R19o31t23h

3. 3. 2015 13:08

To je zajímavé, u lidí s postoji vůči Romům či jiným etnikům obvykle pozoruji vlajky Ruska či neexistujícího Novoruska. Hoďte, prosím, nějaký příklad onoho zaslepence s vlajkou Izraele.:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).