Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

cituji:

"kdy mnohým lidem vadí nejen islám, ale všechna náboženství a nejraději by poslali do koncentráku nejen muslimy, ale i křesťany a židy."

Konkrétně - jak mnohým??? Osobně fakt nevím o nikom, komu by vadila všechna náboženství,  muslim, křesan i žid. Kolik takových lidí znáte Vy?

Hloupé, neobjektivní, jednostranné a zaujaté. Bez důkazů a faktů. Jen slinty někoho, kdo si osobuje právo tvrdit, že "... mnohým lidem ..."

Pepa

10 0
možnosti
LP

to je zajímavé. konvičky se v  pořadu ptají na čísla, ivčrn vykřikne, že to není nutné, stačí používat termíny jako hodně, mnozí, většina etc. a zaspamují českou televizi nadávkami na moderátorku.

a tady najednou na obecně známý fakt z diskusí a příspěvků na facebooku ivčrn se chce nějaké statistické data ;-D

5 5
možnosti
JJ

Milý pane Lhoťane, kydat hnůj na ostatní jste začal vy v okamžiku, kdy jste si  uvědomil, že z vás nebude lídr IVČRN jak jste si představoval. To jen pro pořádek.  Jinak, to že nebudete psát blogy myslím nikomu moc vadit nebude.  Beztak to byla většinou jen reklama na vaše spisky které se snažíte prodat.  Mimochodem, kdy můžeme očekávat vaše první kydání špíny na křesťany? Při vaší podrazácké povaze to nebude asi ani moc dlouho trvat, že? :-)

5 1
možnosti
LP

exmuslim podrazácká povaha. ikonky jako bea či pavla mají ten plus, že konvičkovi přikyvují ve všem a tím pádem jsou cool, proto je sekta akceptuje.

0 2
možnosti
OF

Uprimne - a vy se divite? Vzdyt In Nomine Patris se dely nejvetsi zverstva lidske existence. Proti cinum ve jmenu Krista je veskere radeni "islamistu" pouhou kapkou v mori. Krestanska (prevazne, ale ne vylucne katolicka) cirkev behem poslednich 1500 let systematicky vyhledavala, pronasledovala, mucila a vrazdila nejvetsi velikany lidstva. Krestanstvi dluzi lidske civilizaci 1500 let vedeckotechnologickeho pokroku. Staci srovnat zazemi mest v antickem rime (napr. celkem bezna kanalizace) a treba Pariz nebo Londyn v 17. stoleti. Zatimco vedecke odjevi staroveku jsou platne dodnes a jsou zaklady veskereho moderniho poznani, krestnska cirkem veskere ucence a zdedene vedomosti akorat likvidovala.

0 4
možnosti
JT

a kdopak asi založil Sorbonu a Bolognu např.?! Jedny z nejstarších univerzit? Ach ty svatá prostoto! Přesně o vás je ten blog. Nevzdělanec s nenávistí.

5 0
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, nazvěme věci a osoby jejich jménem:

Nejsem příznivcem pana Konvičky a s jeho hnutím, mám zásadní názorový problém. Přesto se řadím k těm, kteří neodmítají pouze Islám ale v zásadě všechna náboženství. Nejsem ani ateistou. Jsem člověkem, kterému jeho silná víra říká, že náboženská uskupení, jsou pouze lidskou snahou o majetkový a mocenský prospěch. Islám je v tomto směru nejnebezpečnější a nejvíce "utržený z řetězu". Podívám li se ovšem na to, co zde na blogu i jinde na netu předvádějí fanatičtí příznivci křesťanství, tak mne z toho mrazí. Obviňujete Konvičku z toho, že jako ateista náboženství odmítá. Hystericky kvičíte nad jednou jeho větou, která je navíc vytržená z kontextu a hlavně, koresponduje s poněkud nevymáchaným projevem jmenovaného, což je jakési jeho know how. Zatímco dříve jste se hlásili k odpůrcům islamizace, dnes, když vidíte že toto hnutí nesměřuje ku "křesťanizaci" obracíte a dokonce někteří z vás vyjádřují jakousi toleranci vůči Islámu. Takže výsledek je, že namísto boje proti nepříteli, který hrozí nám všem, jste ochotni podat ruku samotnému ďáblu.

13 3
možnosti
JR

J65a33r91a 60R31a28n70k

4. 3. 2015 2:29

Nic, pane Dudr, protoze to nejsou ony zeme, ale lide, kteri se tam narodili.

2 0
možnosti
TP

Asi nikdy nepochopim, co lidi vede k prislusnosti k nejakemu organizovanemu nabozenstvi, ale minimalne jedna myslenka z Vaseho blogu me zaujala. Je ale velka skoda, kdyz se tak dulezita vec, jako je obrana pred islamem, rozmelnuje v osobnich sporech. I kdyz jste byl v tomto clanku hodne demagogicky, byla by skoda, kdybyste sve aktivity omezoval.

2 0
možnosti
Foto

Pane Lhoťane vy tady již delší dobu sejete nenávist a divíte se, že nenávist sklízíte8-o

2 3
možnosti
Foto

J40a18k39u13b 46R43o94t69h

3. 3. 2015 14:56

Víte co? Já mám radši ty, kdo veřejně sejí nenávist (ovšem kolega L. to rozhodně není), než usměvavé žoviály, kadící všude dobro a lásku a napomínající káravě ty nekorektní. Tak nějak z nich cítím síru. Fujtajksl.;-ORv

16 1
možnosti
LR

Dotazy:

1. K rasismu: Existují rasy? Liší se jen barvou kůže?

2. O jaké důkazy se opírají lidé, zastávající hypotézu existence Allaha vs. hypotézu existence Jehovy?

0 0
možnosti
JC

Rasa je šuplíček.

Jeden z posledních článků taxonomie, již založil pan Carl von Linné.

Podrobnosti viz zde

http://cs.wikipedia.org/wiki/Klasifikace_eukaryot

a zde

http://cs.wikipedia.org/wiki/Rasa

0 0
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, velice pozitivně jste mě překvapil. Tím, že jste napsal, že pro křesťany jsou tito lidé, kteří by je poslali do koncentráku stejně nebezpeční jako islám, vlastně přiznáváte snahu islamistů vyhubit křesťany. Toto přizmání jistě vyžadovalo velkou dávku odvahy.

6 1
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, Vy jste hrozně netolerantní. Já jako aktivní ateista se často cítím diskriminován, proč musí všude v sekularizované zemi vidět nenasystného Duku. Základ všech náboženství je stejný a každé z nich v určité fázi se chovalo bestiálně. Katolické před několika stoletími rovněž...

1 13
možnosti
Foto

J41a70k75u58b 25R62o78t46h

3. 3. 2015 13:39

Cítím se stejně, jako aktivní křesťan, diskriminován tím, že všude v médiích nacházím vás a vaše genosse. :-/

8 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).