Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pral bych ji, aby skladala maturitu z let šedesátých. My jsme museli precist ke kazde maturitni otazce dva tituly. Cestinar moc dobre vedel kdo cte a kdo ne.Ti co necetli to behem ctvrtaku radsi jeste vsecko docetli. Krome statických informací o danem obdobi literatury musel kazdy mluvit o tom co z daneho obdobi cetl. Soudruzkam to delalo poteseni, pri dotazech o detailech deje. A z matiky se na tabuli prezentovalo jedno tema z hlavy na tabuli plus priklad. Muselo se umet derivovat a integrovat. Dnes je ta uroven tak nizka, ze je to vlastne jen papir o splnene dochazce.

36 0
možnosti
VS

Souhlasím, maturitu dnes zvládne automatická pračka .. když byla dívčina tak mentálně zabrzděná, že se nezvládne připravit ani na tu záchrannou čtyřku, to už muselo být něco.

14 0
možnosti
DA

jdu blejt velebnosti..................

9 0
možnosti
VH

Jak má mít učitel autoritu, když ho shodí i jeho nadřízení. A netýká se to jen muslimů.

54 0
možnosti
MK

R^

A bude to stále horší a horší.....a horší, když tvrdě neukážeme na exkrementy umazanou ředitelku a školský úřad a když se nebudou pořádat veřejné akce s cíleným ukazováním, čeho jsou muslimové schopni. Teď je na prvním místě petice a pak dokument, který poukáže na porušování platných zákonů.

41 0
možnosti
VK

A čeho jsou schopni křesťané a židé se ukazovat nebude ?

1 19
možnosti

No vypadá že to někteří zdejší muslimové se učí manýry od těch nejlepší v tomto oboru-od hnědočechů-protekce, nátlak, rasismus naruby, vyhrožování, zastrašování atd atd... Přesně jejich metody dosažení každého cíle na který jinak nemají... Tfuj!

64 0
možnosti
VR

a kolik Cechu, panecku, tyhle manyry ma... to byste koukal... ale to se tu nehodi, co?

2 13
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).