Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Svým jednáním dala paní ředitelka jasnou zprávu pro všechny podobné "vyjednávače". Pokud dívka při druhé šanci odpověděla před úplně jinou komisí na úplně stejnou otázku jen o jeden bod (stupeň, nevím, jak se otázky hodnotí) lépe, měla by ředitelka sama rezignovat. Už nikdy si nemůže u svých podřízených zasloužit úctu a loajálnost.

29 0
možnosti
TN

Apoštolská církev je taky pěkná žumpa mezi náma...

2 1
možnosti
OG

O94n35d89r37a 44G94l78a50c

31. 7. 2014 12:14

Já bych tenhle případ tolik nespojoval s vírou rodiče a učitele. Zažil jsem letos taky jednu stížnost, kde se zase argumentovalo "zaujatostí" učitele. Kdyby byla paní učitelka věřící, jistě by se to do stížnosti dostalo taky. Chyba je v tom, že se stěžovatelům ustupuje a nejvíc tím trpí úroveň maturity. Protože když vím, že žádné knížky číst nemusím, že když tak dostanu druhý pokus, tak se učit nebudu.

16 0
možnosti
Foto

Lze se těm Izraelcům divit, že ty muslimy drží tak u h*by ?

21 0
možnosti
AM

Nelze. Pokud nejste muslim, který hlásá vyhlazení Ďaurů.:-)

0 0
možnosti
Foto

Jak je vubec mozne, ze toho cloveka vpustili do budovy a primo do trid?

15 0
možnosti
JK

k maturite muze prijit treba i opice z pouste, je to vec verejna.

1 0
možnosti
KP

Mezi Kavkou a Kafkou je, milý pane Frťan, velký rozdíl - nejen co do velikosti.

2 1
možnosti
AM

Pane Pokoro. Měl by jste být věren svému příjmení a nesedat mimo mísu. Pro vaši informaci. :-)O jméno se vůbec nejedná.

0 0
možnosti
JJ

Tak tohle je nehoráznost a další úkaz toho, co nás čeká, pokud jim povolíme uzdu. Doufám, že pan učitel bude ve své práci pokračovat, zatímco paní ředitelka skončí. A muslo-tatínek by měl být minimálně pokárán, že podobné výstupy už tady tolerovat nehodláme, jinak letadlo směr jeho rodiště. Amen.

30 0
možnosti
JB

Spíše předpokládám opačný postup: připos*aní budou i nadřízení ředitelky, takže skončí učitel a ona bude ředitelovat dál! Bohužel...

3 0
možnosti
TM

Po tomto výstupu, by bylo nejrozumnější vyhostit celou rodinu pěkně curyk do Palestiny a ředitelku odovolat a pěkně veřejně zostudit. Tentokrát přišel jen do školy řvát a urážet, co bude příště? Přijde s nožem, nebo pistolí?

45 1
možnosti
VR

placate kraviny. pravdou je, ze pani reditelka se mela sveho pedagoga zastat. Pokud si v tomto state nekdo neco dokaze ukricet, je to vina toho, kdo ustoupi. s papa se nemeli vubec bavit at si drzi hladovku, kdyz chce. Nechapu, jak je mozne, ze se tak casto vyskytuji podobne pripady, kdy prislusny urednik radsi ustoupi, protoze na nej nekdo kricel a vyhrozoval medializaci. Takovy urednik je tam na nic. Proc by za to mela byt trestana cela rodina, jak navrhujete, opravdu netusim. (nebo spis tusim a nelibi se mi to.) kecy o nozich a pistolich nestoji za komentar, to uz je cira fabulace bez jakehokoliv zakladu.

10 2
možnosti
Foto

Učitel se má dle přepisů držet osnov a řádně indoktrinovat.   To by tak hrálo, aby měl  vlastní názor.

7 1
možnosti
JP

Zároveň by také měl být politicky a nábožensky neutrální (ve výuce). Jestli tam opravdu problém byl nevím, jenom podotýkám

0 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).