Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Existuji legendy o astronomickych vydelcich a ohromujicich moznostech pro prislusniky cizinecke legie. Obavam se, ze tohle je podobna situace. Je nebezpeci, ze nekdo techto legend zneuziva ci vyuziva. Je samozrejme temer jiste, ze mladici, kteri odjizdeji z Evropy do Syrie, specialne ti, kteri nejsou rodilymi Syrany a podobne, pujdou v bojich hned vepredu. Jednak aby dokazali svoji loajalitu a pak, protoze jsou proste postradatelni. Je v tomto pripade velmi snadne temto dobrodruhum nakecat jake budou mit odmeny. Jedinou odmenou kterou dostanou bude pak kulka anebo, pokud to preziji, ostrym nozem useknuta hlava.

1 0
možnosti
VK

Ja nevím. Nezdá se mi pravděpodobné, že by muslimové měli v Česku takovou základnu aby z ní mohli rekrutovat případné žoldáky. Spíše bych se přikláněl k tomu ,že z ČR do Syrie mohou odjíždět mladí tupci, kteří hledají dobrodružství.

1 0
možnosti
LL

To si mysím také, že to nejsou rekruti, ale idioti co podlehli propagandě a jeli na vlastni pěst. To že se mluví o dětech syřanů a ne konvertitech dokresluje vše.

5 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).