Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Ještě jedna věc, Lhoťane, když ukazujete Větrovce v mešitě, co takhle napsat, kdo mu dal do ruky tu airsoftovou pušku? Nebo se zmínit o tom, že Větrovec tam již není nějakou delší dobu vítán? Vy jste vlastně takové chodící chucpe, že?

-

http://www.shekel.cz/25666/strileni-v-brnenske-mesite

1 2
možnosti
LL

Pušku do ruky mu dal jeden muslim co tam byl přes noc ne já. Apropo Smetana hájite islám seč můžete, ale pomoci lží a podvodu z kterých samozřejmě obviňujete jiné. Nacisté a bolševici Vás to dobře naučili :-D

2 1
možnosti
FS

Je to vychytralé psát "V řadách těchto povstalců působí i členové al-Kaidy a jiných teroristických skupin". Ano, to je jistě pravda, ale proč nám to píšete, když ta samá stránka terorismus i Al Kajdu odmítá, což již pro jistotu zamlčíte? Mnoho povstalců žádní teroristé nebo al kajdá nejsou, pouze bojují proti velmi brutálnímu režimu. Jehož podstatu opět raději vytěsňujete z obrazu. Dokonce místního diktátora oslovujete důstojně "prezident", ačkoliv byl zvolen jako jedinný kandidát 97% hlasů, zhruba jako to probíhalo za komunismu u nás. Jste manipulátor, Lhoťane. Dokazujete to dnes a denně.

2 4
možnosti
LL

Smetana zase lžeš ? Vrahové křesťanu jsou ti bližší? Lepši diktátor než vrahové žeroucí lidské maso a říkajicí si bojovnici za demokracii nebo svobodu ...

4 1
možnosti
PK

P96a74v96e17l 41K73u32r42a82l

26. 7. 2013 12:26

Ať si do té Sýrie klidně jdou. :-) proč jim v tom bránit. Ale rozhodně pak neprotestovat pokud v té válce chcípnou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).