Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane Lhoťane, už vás živě vidím, jak za půl roku z pozice budhisty bojujete proti křesťanství. Jste komický. :-)

4 7
možnosti
VK

Budhiste proti krestanstvi moc nebojuji. Ale neveste hlavu, mate jeste dva pokusy.

10 3
možnosti
JH

J29a36n 59H48l85e56d95í78k

25. 3. 2013 15:31

už měla být vyražena i s futrama !!! Ať jde hlásat ty nesmysly do Ruska !

9 5
možnosti
Foto

Proč do Ruska? Ne, že bych ty Rusy tak miloval, ale to si snad nezaslouží. Ať jde paní někam do nějaké islámské země a tam si praktikuje svou víru a neobtěžuje tím jiné, zejména bezbranné a důvěřivé děti.

Jasně! O tom to je! Ať si každý věří, čemu chce. Ale ať se nepokouší na svoji víru obracet jiné s tím, že to je víra jediná pravověrně správná. A mimo ni je jen Ďábel.

11 1
možnosti
Foto

Jakékoli, a opakuji: jakékoliv, náboženství nemá ve škole co dělat, pokud to není církevní škola, do níž dají rodiče své děti vědomě a dobrovolně. Platí to o islamismu, jako o katolictví, ale stejnou měrou i pro náboženství komunistické. Pedagog, který zneužívá svou pozici k šíření jakéhokoliv ...ismu se zpronevěřuje svému povolání a musí být ze školství odstraněn.

21 1
možnosti
PV

coz se v jejim pripade nestalo, zavazuje detem tkanicky.

3 9
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).