Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

že Izrael nebude?to už vyhrožují od roku 48 a voalá...je tu pořád  R^

 a zrovna Egypt z něj má vítr.potom co jim několikrát nakopal Izrael zadek se drží zpět  ;-D

8 1
možnosti
TJ

Muslimové dobývají svět, rozšiřují svou víru mačetou bez ohledu na cokoli. Jen v Evropě využívají naši slabosti - demokracie,  svobody a naivity. Izrael to má hodně blbé, páč je jako stát západního typu první ráně. Na něm se dá analyzovat jak budou muslimové postupovat proti Evropě. A důležité je poznamenat, že v Evropě již jsou statisíce muslimů, včetně tisíců militantních cvoků čekajících na příležitost.

7 2
možnosti
Foto

Breivik byl jejich typický příklad.

4 13
možnosti
MR

nevim zdali Izrael nebude, ale pokud se to stane a nastehuji tam palestince, tak do pul roku to bude nejubozejsi stat Blizkeho Vychodu. ¨Pochopitelne to nebude jejich vina,ale vina zidu jelikoz jim tam nenechali vice bohatstvi. A Evropa bude jeste vice dotovat.

12 3
možnosti
LL

Děkuji za přítomnost v diskuzi panu Vítu Hassanovi, který obohatil mé poznáni lidské psychiky tím, že pro něj je lepší aby lidé nedělali názorové kolotoče a neonacisté zůstali neonacisty, zloději zloději a pod. protože pak by přece mohlo byt i ohroženo i jeho osobní přesvědčení, že? :-))))))))))))))))))))))))))

11 4
možnosti

Nechce se mi to studovat, ale zpaměti bych řekl, že od toho 6. století až do 21. století nikdy Arabové žádný Stát Izrael nerozvrátili, ani nedobyli. Až do do toho 20.století tam obě semitské národnosti žili vcelku v klidu a míru. Řekl bych, že v Jeruzalémě téměř určitě.

3 11
možnosti
LL

Omyl, Arabové dobyli Jeruzalém na křesťanech, podobně i Egypt. Celkem tam způsobili dost kruté masakry a křesťané pod jejich nadvládou dost trpěli více než pod nadvládou Peršanů ... Většina územi, kde jsou dnes arabské země byla jiných národ, které částečně vyvraždili a jinak zotročili. Historie je to v Evropě neznáma, ale byla krutější než náš kolonialismus a zatím se za ni nikdy neomluvili, proč také, když to vše legalizuje islám ?

17 3
možnosti
Foto

Lhoťane, opravte si tuto hrubku "dobili nejednu říši" v tomto x tém nenávistném článku z Vaší dílny.

3 19
možnosti
LL

Děkuji, vždy potěší když nesouhlasný hlas rád pomáhá opravit nedostatky :-) jinak nenávist to není, jen popsáni stavu. jen se bojím pane Hassane, že vy začínáte trpět nenávisti k těm co prostě popisují realitu. Muslimové se nedostali pomoci olovové ratolesti k tomu, aby zničili Persii, ukradli Egypťanům jejich zemi a došli až k Atlantiku  to dokázali jediné díky násilí, vraždám a teroru :-( Bohužel to je historie a tu nezměníte ani vy ani nikdo jiný ....

12 4
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).