Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HW

Horst W

6. 8. 2011 12:02
Informujte veřejnost

Myslím si, že čtenáří vaších blogů by měli být v prvé řadě seznámení s vaší historií a pak by jim došla celá řada věcí, které se skrývají v záplavě vašich článků. Velmi stručně: není to tak dlouho co jste se nekriticky zastával muslimů se všim všudy a jakoukoliv kritiku jste bral jako útok proti islámu. V okamžiku, kdy jste byl odstaven z vedení české muslimské obce, změnil jste rétoriku a v článcích se objevují kritické komentáře, které jsou však primárně cílené k současnému vedení, se kterým si vyřizujete účty. Měl by jste čtenáře jasně informovat o svých postojích, nikoliv čtenáře zneužívat k naplnění svým mocenským zájmů přes ideologii, kde se vám to zpočátku jevilo realizovatelné. Jaké budou vaše další postoje? Snažíte se založit politickou stranu či se chystáte do některé vstoupit?

2 0
možnosti
SS

albertan_bear

6. 8. 2011 19:47
Re: Informujte veřejnost

Abdullah by si mel tacit studovat zivotopis Vidkuna Quislinga ...

0 0
možnosti

Ormir

6. 8. 2011 11:42
Nejsem si jistý, kdo je svou nenávistí nebezpečnější

Zda Zeman se svými trefnými postřehy nebo nenávistní muslimové netajícími se úmyslem ovládnout celý svět a podrobit si takzvaně nevěřící. Když si prohlížím fotografie demonstrujících muslimů v západní evropě, vidím v jejich očích ukrutnou nenávist k demokracii a západní civilizaci. Což lze vyčíst i v heslech na jejich transparentech.

2 0
možnosti
K

Knedloun

6. 8. 2011 11:35
Pana Zemana nemusím

leč mám-li si vybrat mezi jeho a vašimi názory, pak volím Zemana.

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).