Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Sergeant survived

2. 4. 2011 9:29
Pane Lhoťane,

Stále dokola opakujete něco o skupinkách fanatiků a lidech, kteří Vám kazí Váš milovaný islám.

Jste schopen připustit si, pro začátek alespoň jako námět k zamyšlení, že chyba bude v islámu samotném?

0 0
možnosti
I

idol

2. 4. 2011 7:26
Názor

Autor, přesto, že je muslim, předkládá rozumný názor. Ovšem, podle vzhledu, jde zjevně o m. konvertovaného, nikoliv o m. rodilého a vyrostlého v ortodoxním muslimském státě. Pravdou je, že muslimské náboženství, jako jediné, ortodoxním věřícím přikazuje zabíjet druhé za urážku Alláha. A o tom, co je urážkou Alláha, pochopitelně rozhodují ti, kteří jsou povinni pro víru v něj "bezvěrce" zabíjet. V tom spatřuji nekompabilitu muslimského náboženství s jinými náboženstvími. Proto nejsem stoupencem exodu muslimů do křesťanského světa. Ať zůstávají doma.

0 0
možnosti
BD

birth defect

2. 4. 2011 5:31
ceka Evropan nebo American neco jineho od muslimu v

JEJICH zemich ? ropne loupeze, DU munice, znicena mesta, dosazene zkorumpovane prozapadni mafie Rv OSN vydava loupezive rezoluce a na druhe strane se dela snilky z humanitarnich misi hezkou a spravedlivou :-/  Muslimove jeste nemeli moznost zit bez loupezivych paratu cizincu na svych uzemich a po nekterych zverstvech NATO je uz chapu

0 0
možnosti
JR

avatar30

2. 4. 2011 9:56
Re: ceka Evropan nebo American neco jineho od muslimu v

Ano? A co napriklad Indonesie (nejlidnatejsi muslimsky stat) ci Indie (mozna druha nejpocetnejsi enklava muslimu) ci Nigerie.........? Tam nekdy zasahovalo NATO ci byly vydavany rezoluce RB OSN?

0 0
možnosti
VK

kral

2. 4. 2011 3:58
Srovnavate nesrovnatelne

Zatimco v Evrope a Americe ma paleni jakekoliv knihy uz tradici od raneho stredoveku, Adolfa Hitlera az po batusku Stalina, Asii a muslimske zeme nemuzete radit mezi civilizovane oblasti. Ten mamlas pastor, co spalik Koran moc dobre vedel co se muze stat a ja si troufam tvrdit ze si to i pral. Je to tupec, ktery je za onen masakr zodpovedny.

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

2. 4. 2011 2:16
Jen dvě gramatické chyby v nadpisu?

No, na pravicového yntelektuála celkem výkon.

Budoucí čas se tvoří z tvarů indikativu prézentu předponou pů-, tj. půjdu, půjdeš, půjde, ...

No a "češi"? to už je doraz.

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

2. 4. 2011 3:04
Re: Jen dvě gramatické chyby v nadpisu?

Ale vzdyt on neni pravicovy yntelektuál, on je muslimovy yntelektuál...

0 0
možnosti
LH

lahab

2. 4. 2011 2:10
Človíčku, Vy mi děláte radost.

To jste první, kdo pochopil, co se píše v Koránu. Korán není nesnášenlivý(když nebereme v potaz lidi bez víry, či vícebožství), dokonce věnuje nemalou část křesťanským "svatým" a jsou bráni za poradní hlasy u posledního soudu. Bohu (ať již jakémukoli) žel, jsou nám prezentovány názory islamistů. Ostatní rádobymuslimové dělají svému "náboženství" (bomby a zabíjení není náboženství) medvědí službu. Proti muslimskému náboženství nemám výhrad, je škoda, že je Korán vykládán (ačkoliv i v Koráně je to zapovězeno) a zneužíván k čemukoliv. I křesťanství si tím prošlo. Miluj bližního svého, jasně, kdysi dávno mečem svým....

0 0
možnosti
AK

akuhtr

2. 4. 2011 13:00
Re: Človíčku, Vy mi děláte radost.

Takže když korán se bratříčkuje s kolegou který má stejného boha tak není nesnášenliví a zabíjet ateisty (třeba mě) je ok???

0 0
možnosti
AK

akuhtr

2. 4. 2011 1:44
Chybný nadpis

Populace ČR je z většina složena z bezvěrců, hold Češi se z většiny vymanili z diktatury církví tedy není důvod proč vraždit muslimy kvůli bibli... být Čechovi zima zapálí ji sám...

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X6

2. 4. 2011 1:32
"Skupina fanatiků"...

Přededevším to bylo tisícihlavé stádo zcela běžných Afgánských muslimů. Stejně jako nedávno v Egyptě 4000 (!) běžných muslimů přepadlo své koptské sousedy při bohoslužbě v kostele, kostel vypálili, vybavení záměrně znesvětili a kněze odtáhli neznámo kam a nejsppíš zavraždili.

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=14208

Tohle není dílo pár teroristů, kteří prý nemají s islámem nic společného, jak se nám snaží vnutit multikultůry a politicko-korektní média. To jsou tisícihlavá stáda zcela průměrných muslimů! A jak vidno nezáleží ani na zemi, Afganistán nebo Egypt, všude stejné. A koneckonců stejné  je to už i v Evropě. Francie, Švédsko, Holandsko- všechny tyto země už zažily řádění tisícihlavých musulmanských davů, podpalování aut, obchodů, škol a i na ty vraždy přitom došlo, když například ve Francii přepadli a zapálili i autobus s cestujícími.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).