Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

veskawesi

17. 12. 2010 11:04
teda

 ta pani v satku vypada, ze by potreboval spise pomoc odbornou, nez pomoc nabozenske komunity

uz jen to, ze dobrovolne chodi zahalena v hacafraku, aniz by mela manzela je dost vypovydajici.

nejhorsi je, ze i takovi zoufalci se muzou nasprtat prislusne zakony a zacit tlacit na urady, aby prosadili nejake udajne pravo nebo bojovali proti udajne diskriminaci

proste konvertite jsou jeste srandovnejsi nez treba pakistanci, kteri bohuzel vyrustali pod vlivem dogamtickych stariku cely zivot, stejne jako jejich rodice a rodice rodicu.

0 0
možnosti
R

Roger.Wilco

17. 12. 2010 11:07
Re: teda

R^

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

17. 12. 2010 10:57
Brzy bude rok 2011 - se probuďte, náboženští fanatici

... fakt se probuďte! Autor píše, cituji: "V roce 2002 se Muslimská unie (dále jen MU) začala zabývat myšlenkou pokusit se získat pro muslimskou komunitu práva, která mají jiné náboženské společnosti v naší republice."

Žádná církev by neměla mít žádné celospolečenská práva, protože neřeší společenské problémy, ale jen svoje, a ty chce vnucovat ostatním.

Budíček: žádný "bůh" neexistuje, knížky typu Bible, Korán atd. jsou jen sbírkou pohádek a pověstí, které někdo sesmolil pod vlivem třeba vodní dýmky, a pak hlavně oblbujícím nástrojem mocensko-politických snah pokryteckých představitelé "vůdců stáda" - "věřících".

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

17. 12. 2010 10:57
Re: Brzy bude rok 2011 - se probuďte, náboženští fanatici

Zatím v historii skoro každé náboženství a slepá víra plodily jen zlo, násilí a diktaturu. Jde jen o moc a o peníze a metody k jejich dosažení nesouhlasí skoro nikdy s těmi sbírkami pohádek. Tito pokrytci jsou ovšem v poho, protože "...my nic, za to může "bůh"...".

Pro to, abych věřil v dobro a slušný život, a abych se o to i snažil, nepotřebuji žádné náboženství, stačí mi "selský rozum".

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

17. 12. 2010 10:52
Jen jste potvrdil, co ona napsala

Jakmile s Vámi Lukáši někdo nesouhlasí, hned ho napadnete a to dost osobně. Zajímalo by mě, zda máte povolení šířit její fotografie. Víte, že pokud povolení nemáte porušujete pravidla blogu a navíc její soukromí. Je to od Vás ubohé. Ačkoli s mnoha Vašimi postoji souhlasím, způsob jakým je projevujete je mi čím dál odpornější.

0 0
možnosti
ML

Niktor

17. 12. 2010 11:30
Re: Jen jste potvrdil, co ona napsala

R^ A to si ještě na začátku článku stěžuje, že jej někdo místo argumentace osobně napadá :-/

0 0
možnosti
JM

jarmach62

17. 12. 2010 10:39
Srovnejte se napřed mezi sebou

Pane Lhoťane, nechcete si napřed udělat pořádek mezi sebou a naučit se vycházet především spolu. Jak proboha chcete docílit, aby většinová společnost začala chápat a brát islám, když jsme už pomalu denně tady na blogu v idnesu svědky toho, že většina z vás islamistů, to má v hlavách pěkně rozharašený? Nejdřív tady všichni pějete ódy na to úžasné a mírumilovné islámské náboženství, vychvalujete až do nebes alláha, muslimy apod. a pak se tady všem nám na očích mezi sebou hádáte a očerňujete jako nějací nedovzdělanci a primitivové. Nechci vám brát iluze, ale s takovou vás nikoho z českých muslimů nikdo nemůže brát vážně. Jste jen hloupé stádečko zblblé nějakou náboženskou ideologií. Tak si ji užívejte v té své mešitě, věřte, že většině lidí je skutečně jedno, k čemu se kdo modlí a přestaňte už tady s tím islámem opruzovat. Už jste vážně k smíchu - to nemyslím jen vás konkrétně, ale všechny ty další Jíchové, Diarotvé, Betarice a já nevím, kdo všechno ještě.

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

17. 12. 2010 10:36
Kanadská muslimka

Vypadá jako dost hardcore, v porovnání s těma našima očadlíkovkama:-P

0 0
možnosti
FF

fioman

17. 12. 2010 10:32
A dost!!!!

Co to zase má být, pane Lhoťane? Koho zajímají neshody uvnitř vaší muslimské komunity? ;-O Vždyť jsou Vánoce, sakra! Napište raději článek o tom, jak slaví muslimové Vánoce. Jaké dárky si dáváte. Zda máte také nějaké vánoční tradice, zda si pouštíte skořápky nebo zda rozkrajujete jablka? Nebo jak připravujete na Štědrý večer kapra! Toto nás čtenáře zajímá. Ne nějaké vaše vzájemné neshody kdesi na diskuzích či na blozích. Chápete mne, pane Lhoťane? F.F.   

0 0
možnosti
ML

marlow

17. 12. 2010 10:24
Pycha...

"po vzoru milosrdenství proroků nemám zájem reagovat na většinu jejich urážek, pomluv a polopravd" "Vždy zastupuji pouze ty lidi, kteří mě podporují, nebo v něčem se mnou souhlasí"

Porad Vas ovlada pycha - stejne jako cloveka ktereho povazujete za protivnika. Dokud budete s lidmi jednat pohrdave a vnucovat jim svou pravdu nikdy ji neprijmou. Nejste o nic lepsi nez ona.

0 0
možnosti
DH

malý david

17. 12. 2010 10:20
prosím,vyřiďte si to

mezi sebou,třeba si dejte do držky a nás tím neotravujte.

0 0
možnosti
C

Cocotus_________Interruptus

17. 12. 2010 10:17
Vás by měli zavřít, dokud je čas. Všechny.

X;-€;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).