Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
YC(

Yes,we can (talk)

5. 12. 2010 4:53
Lhotan, poslouchaj,rezat hlavou ozem 5x denne

je chvalyhodne, ale znova jim opakuju - to bouchani JENOM JAKO, mily hochu, jenom jako.

Shalom

0 0
možnosti
L

LubosTX

5. 12. 2010 4:01
Bolestne hledani indentity jazykem, jenz boli jeste vice ...

Pane Lhot'ane, stejne jako pred lety placate a jeste navic cestinou, nad kterou se mi jezi vlasy. Myriady chybejici interpunkce jsou pro vas projev typicke, ovsem napsat "cily" je opravdu silne kafe. Takze stejne jako jsem rekl pred lety - naucte se vlastnimu jazyku (pokud jim ovsem ted neni treba arabstina) a PAK teprve verejne vetrejte sve nazory ...

0 0
možnosti
B

bambasek44

5. 12. 2010 3:31
mnohem dulezitejsi by bylo,kdyby se zde vyjadril

nektery z clenu organizace klubu vesnickych hracu piskvorek k vyvoji situace tam u nich.Tech je alespon vice, jsou nasi a take by davalo o neco vetsi smysl, ze s tim dotycny leze na sirokou verejnost..

Pzn. Co to je to lhotan? Nebo kdo to je? Co umi? Za koho mluvi? A hlavne, kdo ho plati?

0 0
možnosti
P

pavelfranz

5. 12. 2010 2:47
Clovece clovece

mel bych dve podstatne veci.

1) Proč řešíš vaše komunitní věci na blogu

2)Napsat si do profilu, že máš kladný vztah ke křesťanské gnozi, je stejne jako bych ja napsal napsal, ze mam kladny vztah k tem islamskejm odpadlikům.

Pokud jsi tak politheisticky zamerenej jak rikas, tak bys mel vedet jaky vyznam a nadech ma slovo GNOZE v krestanskem pojeti. Rozhodne to neni vnimano jako pozitivni termín, když už jsi chtěl být tak chytrej a chtel pouzit cizi slovo tak bys ho mel mozna i znat ;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).