Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Amoniak

28. 11. 2010 0:12
Mno

To je hezké že " je v České republice spousta muslimů snažících se o co nejlepší vztahy ... " . Ještě lepší by ovšem bylo kdyby se všichni muslimové do posledního sebrali a vypadli. Kamkoli. A nevraceli se! 

0 0
možnosti
ON

opačný názor

27. 11. 2010 23:57
Cklanek jsem necetl, dialog jsem videl po

zakazani kostela v Egypte zrovna nedavno, mesity vam stejne zbourame a ty jsi vlastizradce propagujici hnuti smerujici k potlaceni prav ....atd. Chces mlatit palici o koberec ? Nemam s tim problem, sem to ale nepatri, nevadi mi ale kdyz to budes delat za zavrenymi dvermi doma a nebudes me provokovat mesitou. Sve souvernicke psy si nech tam odkud pochazeji, netahej je tam kde o ne nikdo nestoji. A vy ostatni ? proberte se a dejte kazdy den veprovou hlavu pred mesitu kterou mate nablizku, polevejte jim vchod do ni praseci krvi atd. V blizkosti mesit podporte otevreni sexshopu. Moznosti je nepreberne mnozstvi.

0 0
možnosti
M

motylek_02

27. 11. 2010 23:52
autore

a co rikate na posledni incident v Portlandu? allah je velky? Opravdu?

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

27. 11. 2010 23:21
Dobrý večer

Vážený pane, váš článek byl psán s dobrým úmyslem, ale podle mých znalostí a úvah i pozorování si nemyslím, že takový dialog padne na úrodnou půdu. Koránu zde rozumí jen odborníci a většina lidí v Česku jsou ateisté, takže určitě nedokáží udržet nějakou disputaci o rozdílech a společných bodech obou, tak rozdílných systémů, nehledě na dlouhý historický vývoj, kterým tato společnost prošla nehledě na náboženské konflikty v historii, které měly velmi vážné důsledky několik století. Je to můj názor. Ale jistě, že si zajímavé texty každý rád přečte. Jestli jim ovšem porozumí, aby je mohl přijmout, to je otázka. Mějte se pěkně a děkuji za pěkné čtení. R^

0 0
možnosti
TSBC

torn sphincter...by black censor

27. 11. 2010 23:12
kde se sakra berete? co tu chcete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).