Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Valentin Kusák podněcuje násilí proti muslimům v ČR

Na blogu Valentina Kusáka jsem neustále napadán a lživě obviňován z mnoha věcí a údajných útoku na tohoto kontroverzního blogera. Nechtěl jsem se k jeho útokům veřejně vyjadřovat, neboť respektuji to, že je nemocen schizofrenii, ale poslední věc z jeho díla ve mně vyvolává velmi silnou obavu o budoucí chováni Kusáka a jeho zdravotní stav.

 


Na blogu Valentina Kusáka jsem neustále napadán a lživě obviňován z mnoha věcí a údajných útoku na tohoto kontroverzního blogera. Nechtěl jsem se k jeho útokům veřejně vyjadřovat, neboť respektuji to, že je nemocen schizofrenii, ale poslední věc z jeho díla ve mně vyvolává velmi silnou obavu.
Myslím si, že by se měla jasně rozlišovat mezi legitimními kritiky a odpůrci muslimů a těmi, kteří v odporu k muslimům a islámu ukájejí svou touhu po nenávisti vůči komukoliv. Se znepokojením sleduji, že Valentin Kusák se nejspíše přesouvá do pozice potencionální hrozby podobné hrozbě islamistů.
Na Facebook.com profilu jeho hnutí Antimešita AntiMešita,o.s.-nechceme islamizaci České republiky (https://www.facebook.com/group.php?gid=141272222576868 ) se ve středu objevil příspěvek od Valentina Kusáka:
„V ČR je bohužel spousta muslimských modliteben – a jsou hořlavé. Zná někdo heslo „Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“? a Odkaz na článek: Muslimští extrémisté v Tanzanii vypálili několik modliteben
http://mucednici.prayer.cz/pnp.php?datum=2011-08-14
Krátce po zveřejněni tohoto jeho textu se ozval uživatel Jiří Rotrekl, který jeho text odsoudil a poukázal na to, že kusákuv text lze vyložit jako výzvu k násilí proti muslimům v České republice. Jak Rotrekl správně poznamenal, Kusák svým chováním kompromituje protiislámské hnutí v ČR.
Krátce po zveřejnění byl Kusáku příspěvek ze skupiny smazán, ale existuje jeho screenshot. Tak nebo tak je zřejmé, že se Kusáku postoj k tomu jak bojovat s muslimy začíná blížit postoji české krajní pravice a masového vraha Breivika z Norska.

Myslím si, že by se mělo jasně rozlišovat mezi legitimními kritiky a odpůrci muslimů a těmi, kteří v odporu k muslimům a islámu ukájejí svou touhu po nenávisti vůči komukoliv. Se znepokojením sleduji, že Valentin Kusák se nejspíše přesouvá do pozice potencionální hrozby podobné hrozbě islamistů.

Na Facebook.com profilu jeho hnutí Antimešita AntiMešita,o.s.-nechceme islamizaci České republiky (https://www.facebook.com/group.php?gid=141272222576868 ) se ve středu objevil příspěvek od Valentina Kusáka:

„V ČR je bohužel spousta muslimských modliteben – a jsou hořlavé. Zná někdo heslo „Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“? a Odkaz na článek: Muslimští extrémisté v Tanzanii vypálili několik modliteben http://mucednici.prayer.cz/pnp.php?datum=2011-08-14

Krátce po zveřejněni tohoto jeho textu se ozval uživatel Jiří Rotrekl, který jeho text odsoudil a poukázal na to, že kusákuv text lze vyložit jako výzvu k násilí proti muslimům v České republice. Jak Rotrekl správně poznamenal, Kusák svým chováním kompromituje protiislámské hnutí v ČR.

Krátce po zveřejnění byl Kusáku příspěvek ze skupiny smazán, ale existuje jeho screenshot. Tak nebo tak je zřejmé, že se Kusáku postoj k tomu jak bojovat s muslimy začíná blížit postoji české krajní pravice a masového vraha Breivika z Norska. Kusáka sice "omlouvá" jeho nemoc, ale co třeba uživatele Tomáše Homolu, který s Kusákovým návrhem souhlasí?

 

***

Valentin Kusák : Reakce na článek blogera Lhoťana

Už jsem si zvykl, že Lhotan mne napadá kvůli onemocnění. Osobně nevím, čím trpí Lhotan, který v 18 letech konvertoval k islámu, aby v 23 letech z islámské víry vystoupil, pak zase do islámu vstoupil a od prosince 2010 proti nepravostem islámu bojuje. Přitom tento "muslim" v roce 2010 podával s LIA trestní oznámení na expremiéra Zemana, na prezidenta Klause a dokonce podával oznámení proti říjnovým Senátkám z důvodu, že senátoři nejsou proislamističtí. No a samozřejmě s LIA již v srpnu 2010 podal výzvu  vůči mně ve znění, aby se ode mne celá ČR distancovala. Opravdu zajímavý vývoj člověka Lhotana, který chce působit důvěryhodně. Lhoťan mne napadá kvůli zdraví, já o něm, že je možná napříhlad autista, neprohlašuji. Lhoťan se snaží hlásat "demokratický" islám, aby se zalíbil a dál peníze dostával, ale přitom neustále osočuje a napadá lidi kolem sebe. Distancovali se od něho i všichni muslimové v ČR.

K mému "příspěvku". Za celé období od srpna 2010 jsem si dovolil jedemn tento výrok. Na základě jednoho-nevinného-výroku provádí LhoŤan zobecnění. Nikoho jsem nenaváděl, nikoho jsem nevyzýval, neměl jsem v úmyslu podpalovat mešity. Pokud se chce LhoŤan zabývat podpalováním svatostánků, at se zaměří na své přátele muslimy, kteří ročně podpálí desítky kostelů a zavraždí tisíce křestanů v muslimských zemích.

Jinak se odvolávám na slova expremiéra Miloše Zemana, který před několika týdny do médií řekl "....neexistuje umírněný muslim stejně jako neexistuje umírněný fašista...slovo"umírněný" je v této souvislosti protimluv...". Já dodám "neexistuje demokratický muslim".

Valentin Kusák

předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

www.kusak.blog.idnes.cz

Hradec Králové, 10.9.2011, 17.25 hodin

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 10.9.2011 16:29 | karma článku: 14,63 | přečteno: 2217x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Alternativní verze historie aneb jak StB předala Československo neomarxistům v Bruselu ...

Když si již uvědomělí soudruzi z StB uvědomili, že stávající komunistický systém již nemá šanci existovat, tak se spojili s marxistickými extremisty, kteří byli extrém i na komunisty, a odstartovali tzv. Sametovou revoluci 17.11.

30.11.2017 v 19:28 | Karma: 16,28 | Přečteno: 953x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Halík odsoudil nenávist k ďáblu ...

Jste křesťan a odmítáte Satana? Tak Tomáš Halík Vám nepodá svaté přijímání! Vyplývá to z jeho kázání v Litomyšli, který zveřejnil Christnet.eu A je to opravdu šokující.

9.7.2017 v 21:50 | Karma: 26,17 | Přečteno: 1827x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jak čeští muslimové lžou o těch, kteří poznají o čem je islám a začnou před ním varovat

Když jsem v roce 2010 začal veřejně pod svým pravým jménem upozorňovat na nebezpečí islamizace a islámského extremismu, tak jsem musel čelit i promyšlené kampani českých islamistů vůči své osobě. Jedním z bodu bylo i očerňování.

25.6.2017 v 17:06 | Karma: 20,89 | Přečteno: 1887x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Diplomat republiky Kongo: Z Afriky prchá hlavně spodina společnosti ...

V naších mediích se nás někteří novináři a aktivisté snaží přesvědčovat, že se nemáme bránit masové imigraci do Evropy, protože je to přínosné a obohacující. A když to přeženu, tak každý druhý uprchlík je podle nich jaderný fyzik

11.4.2017 v 18:53 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1437x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Uprchlíci znásilňují a politici nic na své politice tolerance ilegalní imigrace nemění

Proč pro dnešní vládnoucí evropské politiky má větší cenu nechat na svobodě žadatele o azyl a ilegální imigranty, než chránit životy a bezpečí obyvatel Evropy? Opět slyšíme jak ilegální imigranti v Evropě vraždí a znásilňují ...

10.4.2017 v 19:27 | Karma: 40,85 | Přečteno: 1999x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024,  aktualizováno  11:26

Předseda Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko oznámil, že dostal pokutu 900 eur (zhruba 22...

Největší hrozbou je ruský imperialismus, řekl Lipavský v Budapešti

26. dubna 2024  11:05,  aktualizováno  11:25

Český ministr Jan Lipavský na setkání se svým maďarským protějškem Péterem Szijjártóem uvedl, že...

Emisní povolenky, jak jsou nastaveny, zadupou náš průmysl do země, řekl Bžoch

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  11:11

Přímý přenos Tématu Green Dealu a jeho možné revize, se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Kdo je Matěj Ondřej Havel? Skaut a učitel dějepisu může nahradit Langšádlovou

26. dubna 2024  10:37

Za jeho životopis by se nemusel stydět ani Mirek Dušín z legendárních Rychlých šípů. Nástupcem...

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).