Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33a82n 18P80u58l93e86c

14. 7. 2017 18:39

A nejlegračnější na tom je, že islám i křesťanství je podvod, tak jako každá víra v neviditelného mužíčka žijícího v mracích. ;-D;-D

0 1
možnosti

L44u42d84ě76k 70T20o95n89d19r

12. 7. 2017 14:36

Překvapuje mne, jak strašná cenzura je na http://www.christnet.eu Během okamžiku mi smazali pět příspěvků. A to dokonce i přespěvek na zcela nekonfliktní téma "Jak mohou křesťané oslovit ateisty". Tam musí sedět nějaký estébák. "Křesťanský" cenzor jak za komunistů.

1 0
možnosti

L14u46d32ě68k 26T21o96n65d47r

12. 7. 2017 15:28

Musím to zmírnit. Některé příspěvky, které mi včera smazali, mi tam zase dnes vrátili. Tak snad to nebude tak patné, jak jsem dnes vyděsil :-)

0 0
možnosti

P22a47v38e19l 65D77u22d84r

11. 7. 2017 14:50

Je možno citovat sv. JP II:

Co Korán vyučuje, to je agrese.

Co my učíme naše lidi, to je mír.

1 0
možnosti

Bohužel v českých končinách se veřící dělí na dva tábory:

a) tábor křesťanů, kteří ctí tradici a uvědomují si možné nebezpečí ze strany islámské ideologie, které reprezentují osobnosti: Dominik Duka, Petr Piťha...

b) tábor křesťanů "multikulturních, neomarxisticko-křesťanských", kteří sebe sami vnímají jako pokrokáře a předvoj nového křesťanství. Tím je Tomáš Halík.

A opravdový křesťan by tedy měl nejprve důkladně zvážit a pak se rozhodnout, z čích rukou chce přijmout tělo Kristovo. Zda z rukou pana Halíka nebo z rukou třeba Dominika Duky. Ono totiž je to oboustranné. Pokud pan Halík sám sebe vnímá, jako arbitra a soudce, na jehož blahovůli je, komu poskytne nebo odmítně tělo Kristovo. Pak i každý věřící si musí být vědom, že má moc se rozhodnout, z čí ruky toto požehnání příjme. Mimochodem, co by udělal Ježíš? On, který nikdy neodmítl ani opravdové hříšníky. Odmítl by to Ježíš udělat, stejně jako pan Halík ???

A panu Halíkovi bych velmi důrazně doporučoval: pokud některé lidi označuje za ty, kteří se hlásí k nenávistné ideologii, pak by si měl přečíst knihu "Muhammad - život Alláhova proroka" od Ibn Isháka. To je oficiální a kanonizovaný Mohamedův životopis, který nenapsal žádný "odpůrce islámu", ale naopak všemi muslimy na světě úznávaný první životopisec Ibn Išák. A může si ho pohodlně přečíst v češtině. ( http://neoluxor.cz/beletrie/muhammad-zivot-allahova-proroka--23804/ - Kniha je bohužel rozebraná, ale dá se sehnat na Aukru).

A jestli nebude pan Halík líný si ho přečíst, tak by měl pak veřejně odpovědět na otázku: a co dělal prorok Mohamed? Copak on nehlásal "nenávistnou ideologii"? Copak on nevraždil? Copak on netyranizoval celé své okolí? Pane Halíku! Kdo podle vás byl Mohamed?! Anděl nebo ďábel? A když pro tuto chvíli zapomeneme na katolickém dogma, a připustíme, že Ježíš třeba byl jen člověkem a není boží syn - pak se ptám pane Halíku - stavíte Ježíše Krista na stejnou úroveň jako Mohameda? Byl "lidsky" stejný jako Mohamed? Žádný rozdíl nevidíte?

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS