Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za článek. Karma!

1 0
možnosti
Foto

Koukal jsem na to, že byl stejný ročník jako já, jen měl daleko dobrodružnější život. Dnešní problém není ani tak v náboženské víře, jako spíše ve víře ve stát. Jenže je pořád mít na paměti, že stát to jsou konkrétní lidé a ti budou vždy v tomto systému pracovat tak jak pracují, protože ta systémová chyba je v logice státu a v jeho motivaci těchto lidí.

Já osobně vycházím z této životní zkušenosti:

Aplikace, jakékoliv víry či ideologie, která je v rozporus přirozeným právem, je vždy špatná, bez ohledu na to o jak dobrou víru,nebo ideologii, jde.

2 0
možnosti

Zajimavy clanek. Diky za odkazy. Mrknu. Co se medii a politiky, doporucuji take Smrt ve stredu od Hajka. At si, kdo chce, co chce mysli, naleznete tam spoustu myslenek a faktu, ktere se postupne ukazuji v cele nahote (psano 2008). Lze stahnout v pdf na netu (jelikoz je nejspis vyprodana)

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).