Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

nemcka media se nepohorsuji .. ten clanek ve Weltu je uplne o necem jinem:-/

0 0
možnosti
JP

Kdyby v Bataclanu jen pár lidí mělo zbraně tak to nebyla taková katastrofa , to samé v Nice , Istanbulu .

18 0
možnosti
GK

a nebo taky 2x horsi. Kdyby vam za zadkem zastekalo akacko tak jste podelanej na tejden dopredu hrdino.

0 12
možnosti
LD

Zatímco žádný emigrant u nás nikoho ani nezranil, jeden legální držitel zbraní vystřilel nedávno celou hospodu. Ozbrojená policie, které už tehdy šéfoval pan Chovanec, se raději schovala. Že by ozbrojení občané zabránili berlínskému masakru, je také naprostý nesmysl. Naivnější jedinci ale nadšeně hýkají. PS Vůbec nejsem zastáncem volné migrace.

1 28
možnosti
AR

Máte na mysli případ z Uherského Brodu doufám.

3 0
možnosti
MP

Mluvíte mi z duše.Bydlim už druhým rokem v Německu a chce se mi tady z toho často zvracet.Ani ve snu by mi nenapadlo,že zažiji znovu jak vypadá totalita.!! a proto to nikdy nesmíme u nás dopustit!! Opravdu už nejde jen o akademickou debatu ,ale je ohrožena naše a to velmi blízká budoucnost

38 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).