Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a97n 24P98u26l83e38c

6. 1. 2017 19:10

Z mého pohledu jsou vážně větší křesťané ateističtí anarchisté, kteří uprchlíkům rozdávají deky a teplé jídlo, než lidé, kteří o sobě tvrdí, že jsou křesťané a ve jménu křesťanství chtějí lodě s uprchlíky potápět. A podobně to podle mě vidí i papež.

0 0
možnosti

A co tahle konspirační pane Lhoťane::

Lhoťan tvrdí, že byl muslim. Jenže muslimové odpadnutí od víry trestají smrtí. Vzhledem k tomu, že Lhoťan není mrtvý, dá se očekávat, že je pořád muslim a své křesťanství jen hraje, aby oklamal nepřítele. To je v islámu povoleno.

To, že přímo útočí na hlavu svaté Církve a snaží se zasít mezi katolíky rozkol, je jen další důkaz........

Lhoťan je agent islámu uvnitř posvátného těla Církve!!!!

-------------------------------------

Jak se vám líbí?

5 5
možnosti

Byl jste nadšen z islámu, pak jste byl nadšen z křesťanství. Prostě jste se jenom ještě nenašel. A ještě jedno - nevím, jestli je vhodné psát o hrobě státu, když ten stát je zrovna teď a absolutně největší síle.

7 1
možnosti
Foto

Po staletích prelátů, ozdob a pompézních akcí se objevuje kdosi, kdo nabádá, aby pastýř načichl pachem svých ovcí, kdo žije ve dvoupokojovém bytě a lidem s jiným náboženstvím myje nohy.

Já jsem za papeže Františka Bohu vděčný.

Tomáš Halík - pokud ho budete poslouchat bez předběžných předsudků - je člověkem, který proniká do hlubiny a neklouže po povrchu.

To, že někdo opustí katolickou církev, je jeho problém a není Bohem zatracen. V tom je křesťanství mnohem přijatelnější, než jiná vyznání, která neodpouštějí herezi.

7 9
možnosti

Obavam se, ze nazyvani muslimu bratry a sestrami, pripodobnit valku Islamskeho statu vyslani ucedniku Jezisem, ze mu nahani hruzu slyset o tom, ze Evropa ma krestanske koreny a dalsi veci, nema s krestanstvi nic spolecneho,

http://www.infowars.com/pope-francis-likens-jesus-to-isis-says-muslims-migrants-must-breed-with-europeans/

0 0
možnosti

Velká karma. Dobře napsáno, pokud se ozývá pan Polický, znamená to, že jste to napsal dobře.

4 2
možnosti
Foto

Papež František, Monsignore prof. PhDr. Tomáš Halík, Th.D., dr. h. c.prelát i pan Hayato Okamura jsou na rozdíl od Vás opravdoví Křesťané-nejen slovy, ale i myšlením a chováním.

Jsou to oni a jim podobní, kteří navrací církve i křesťany obecně k tomu co hlásal Ježíš.

7 10
možnosti

:-)))) Vy znáte křesťanské učení asi jako jeden můj známý komunista. Ten tvrdil, že ježíš byl vlastně první komunista. V demagogii a překrucování pravdy jste si s ním podobný ;-D.

9 4
možnosti

J68i84ř41í 55N65o48s53e26k

31. 12. 2016 16:45

Pokud mohu podle mně blízkých kruhů soudit, za papeže Františka se stydí i lidé bez vyznání, kterým by teoreticky měl být ukradený.

A to vypovídá možná víc než fakt, že rozdělil katolickou "svou" církev

6 2
možnosti

Karma! Papež František se zpronevěřil křesťanským hodnotám a stal se z něj přisluhovač evropských papalášů a neomarxistických sociálních inženýrů. Nedivím se, že lidé, kteří nechtějí zradit tradiční hodnoty, kterým upřímně věří, odcházejí z církve vedené takovým člověkem, jako je papež František.

10 4
možnosti
Foto

Papež František je tím kdo církev k tradičním hodnotám vrací.

6 9
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).