Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP
ZB

Žádná křestanská Evropa už dávno neexistuje,my už si na křestany jenom hrajeme.To je vlastně dobře,křestanské církve zrodily spousta fanatiků a mezi těch pár posledních patří ten Vámi citovaný kněz z Polska.Já zde rozhodně nechci žádné fanatiky,bez ohledu na to v jakém náboženství hlásají svou "pravdu".....jinak Vám děkuji,že jste pravdivě uvedl,že jde o lži,pokud se uvádí,že křestanské symboly ničí uprchlíci.Zamyslel jste se někdy nad tím,kdo a proč ty lži šíří....?

1 4
možnosti
BK

Kdo doopravdy nici krestanske symboly,se musi podrobne prozkoumat,rikate ze krestane jsou fanatici?Hmmm... Zrejme jste ateista,jinak byste nenapadal krestany.... vase vec.

1 1
možnosti
KC

Pan Lhoťan má zase pravdu ! Levicový neomarxizmus je pro svět stejná zhouba jako islamizmus.

3 0
možnosti
KM

K50a68r87e76l 77M97a59s34e63k

29. 9. 2016 18:18

Kdepak, dětinské nálepky jako levicový a neomarxismus a islamismus nejsou pro svět žádná zhouba.

0 6
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).