Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lukáši, já vás považovala za velmi moudrého člověka a opravdu jsem si nemyslela, že tak snadno sklouznete k zbytečnému protiunijnímu populismu. Zdechovský naprosto neřekl, že má EU posílat víc peněz, je to jen o tom, že po návštěvě těch táborů v Jordánsku a Libanonu pochopit, proč pořád tolik lidí odchází bojovat k IS. Opravdu si myslíte, že je tak hloupý, že by, navrhoval přeplatit IS? Uvědomujete si absurditu toho Vašeho tvrzení???

0 0
možnosti

Myslím, že se mýlíte Vy, paní Fialová. Čtu články pana Zdechovského již delší dobu a v uších mi to zní jako "Pomáhat, pomáhat, pomáhat." = Platit, platit a platit.

Navíc to, že čelní představitelé EU říkají to, co říkají, mluví za vše. Těch výroků padlo v poslední době mnoho.

0 0
možnosti

:-).....Pane autore ! Je to naplánované, Merkelová je jen vybraným prostředníkem, a Holande jí sekunduje ! Evropa musí být zničena ! Co se nepodařilo HItlerovi, bude jinou cestou zdárně dokonáno ! R^R^R^

4 1
možnosti

Když se Tachecí ptala na Plusu Cílka tak odpověděl sice vyhýbavě, ale jako variantu připouštěl tzv. evropský islám.

3 0
možnosti

Pan Lhoťan má pravdu, EU a celá západní Evropa se podobají silničním sebevrahům, kteří se chtějí za každou cenu a co nejrychleji zabít. Do žumpy táhnou i ty, kteří ještě věří, že Evropu lze zachránit. Proti těmto lidem, které omrzel život, je přesto třeba všemi legálními prostředky vést boj až do konce. Nemám v úmyslu svým dětem za každou cenu připravit otroctví a vrátit jejich svět o tisíciletí zpátky. První krok musí být vykonán u voleb, kde Sobotky, Dienstbiery a Merkelové pošleme do politického důchodu a zvolíme si Orbány, kteří jsou ochotni neblahý vývoj zvrátit.

15 0
možnosti

R61u28d59a 35S36l35a21v78í64k

28. 9. 2016 13:07

Nechcete pro děti otroctví, ale budete volit nácky?

1 13
možnosti

Nadpis - nepřátelé?

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).