Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Veškerá slova jsou zbytečná, úplně stačí vidět ten ksicht.

1 0
možnosti
Foto

No, o Davidu Mackovi jsem z osobní zkušenosti neměla moc dobré mínění. Tyto nové informace jsou už vůbec katastrofa. intuice mě nezradila, ruce od něj pryč!

1 0
možnosti
Foto

Takže u jiných kritizujete obdobu toho co jste sám udělal.

U vás klasické pokrytectvíRv

PS. To, že nechápete, respektive nechcete pochopit, že hájit mešitu proti vandalismu není totéž co hájit islamisty u vás nepřekvapuje-vy jste to ve svém životě považoval za totéž.

1 9
možnosti
EP

Zato vy islamistu Alrawiho a jeho kamarády hájíte zcela konstatně.

7 1
možnosti
OK

Podle čeho se pozná neomarxista?

1 0
možnosti
TJ

Názorově se kryje s neomarxismem. A pak už záleží na každém, co za něj už považuje a co ještě ne, která definice mu sedí....ale pevnou strukturu ani stranické knížky nemají, tak jednoduché to není.

0 1
možnosti
MS

Košile je vždy bližší než kabát,karmaR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).