Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trefný název článku.

0 0
možnosti

Můj vztah ke katolické církvi se zase o trochu zhoršil.

1 0
možnosti

Ona je otázka,zdali sluníčkáři jsou křesťani,podle mě za křesťanství schovávají své tzv.náboženství.Sluníčkářská ideologie je v podstatě fanaticky ateistická(feminismus,registrovaná partnerství,gay pride,podpora chaosu),neboť směřuje proti řádu.Jsou to ultraliberálové,ale pak je nelogické,že hájí ultrakonzervativní wahhábbisty.To,že migranti,možná,prchají před ISIS,neznamená,že nejsou islámští radikálové.Sluníčkáři jsou trockisté,tedy ještě větší levičáci než ortodoxní marxisté.

5 1
možnosti

Bohuzel. Doby kdy z avii vyskakalo mraky zelenych uniforem s obuskama jsou pryc. Na tuhle demošku bych je poslal taky.

To prece neni v pohode. To jsou zastupci vseho nam opacneho.

A to jsem mel modriny a nemohl jsem pul roku pohnout ramenem kdyz se na me vrhli v 89roce.

4 0
možnosti

Křesťané, kteří tomuhle asistují, zrazují Ježíše Krista...

Ale je to jejich volba...Rv

19 0
možnosti

Nejlepší je, jak se sluníčka prezentují jako hrdinové a intelektuálové. Opak je pravdou. Jejich strach, že by urazili víru známého z koleje Ahmeda je většinou podvědomí a snaží se podbízet. Strach z čeho, jejich mozek intuitivně tuší, že by kritiku mohl mít Ahmed vzít osobně, přece jenom ho potkávám, jeho fb je plnej muslimů a i kdyby to jen začal rozebírat se mnou v komentářích, uvidí to jeho přátelé a rodina, necitil bych se pak bezpečně. Lepší je se podbízet. Vědomě si to drtivá většina nepřipustí, ale je to odpověď na jejich zápal obhajovat neobhajitelné z psychologického hlediska.

14 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).