Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K97a43r62e83l 73M58a43s82e26k

20. 5. 2016 15:44

Ještě dvě otázky prosím. Proč lžete, že 1) diplomaté ze SA znásilňují a že 2) nám neustále veřejně kážou o tom, jak jsme neuctiví k islámu, arabským zvykům a netolerantní k jejich odlišnosti? Kdy a kde naposled veřejně kázali takové věci? Rv

1 0
možnosti
Foto

Když nevíte, nebo si neumíte najít, tak na sebe tak hlasitě neupozorňujte. "haló, haló, poslouchejte." "Nic nevím, neumím si najít, a protože o tom nevím, tak vy jste lháři!" Tak starej a tak nerozumnej...

1 1
možnosti
Foto

Pane Lhoťane otázkou je jestli to bylo zaplaceno nebo nikoliv a zda byla odvedena práce za kterou chce firma platit-o tom právě rozhodne ten soud.

Obecně u nás u mnoha sporů je běžné, že se žalovaná strana cítí ukřivděna (i když nezaplatila) je to běžná součast sporů-dá se říci, že u nás je to běžný zvyk.

Vytýkáte ambasádě pesně to co je v naší kultuře naprosto běžné-dokonce by se dalo říci, že jim vytýkáte to, že se přizpůsobili našim zvyklostem.

PS. Pokud soud rozhodne ve prospěch SA pak je očividné, že se cítili právem ukřivděni.

2 1
možnosti
Foto

U Vás je známé, že neplatíte své dluhy, a nejspíše se cítíte ukřivděn, ale nám ostatním, co platíme své dluhy, pokud nějaké máme, a když je platíme, tak se necítíme být ukřivděni, to laskavě nepodstrkujte.

0 1
možnosti
MK

A teď napište článek o "zbožných" křesťanech, ke kterým se hlásíte, a to o těch nejzbožnějších z Vatikánu, kde dochází k praní špinavých peněz či sexuálnímu zneužívání malých chlapců. Takhle si kopnout do víry přes "zbožné, ba nejzbožnější" umí každý, to opravdu není žádné umění. Ve vašem článku navíc postrádám, o co tam má jít, je to jen výkřik typu Blesk, hodnota žádná. A ta Vaše správně konvičkovská snaha o dehonestaci některých politiků, protože jsou vyfoceni s muslimem, to už je opravdu úsměvné. :)

3 1
možnosti
KM

K78a17r25e70l 89M72a13s19e87k

19. 5. 2016 12:13

Buďte vděčný, že jste jako představitel českých muslimů dostal peníze na placený výlet do Saúdské Arábie a přestaňte už brblat.

P.S. Jak se vám tam líbilo?

2 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).