Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J45a30n 33P84u83l39e61c

15. 4. 2016 17:43

Vždyť je to od začátku jasný. ;-D

0 0
možnosti
TP

O tom obvinění jsem mluvil s lidmi z vedení BPI. Kdyby to bylo divadlo, jejich tón i slova by zněla úplně jinak. Navíc, být z něčeho obviněn není nějaká legrace, aby si s tím někdo, kdo v tom není zběhlý, mohl jen tak zahrávat.

0 0
možnosti
MK

Konvička je nyní na stejné trajektorii, na které byk Hitler někdy v roce 1923. Zkusí si někdo tipnout, kde bude za 20-25 let?

0 7
možnosti
KM

Konvicka podle me nepotreboval ziskavat vic volicu, takze to vidim jako nepravdivou konstrukci. A byvaly pritel nekoho to ppdle me take nepotvrzuje, to by musel byt snad porad soucasny, aby se mohlo zacit trosku spekulovat. Byvaly ... muze spis znamenat vyrizovani uctu, cili spis to popira tuto konspiraci.

4 1
možnosti
JJ

Ten Lhoťan to je tedy materiál. Podrazák a ještě ke všemu blbej.

2 0
možnosti
KM

K46a95r47e16l 93M19a92s76e11k

12. 4. 2016 17:47

Proč si to s Konvičkou nevyřídíte jako chlapi v boxerském ringu?

5 0
možnosti
Foto

Já to tak zase moc nesleduju, ale nepsalo se náhodou, minulý týden, o státním zástupci? Tak kde se tam najednou vzala státní zástupkyně? Ale mohu se mýlit

0 0
možnosti
LL

Ano to podala, policie vyšetřila a již jinému doporučila podat k soudu.

0 0
možnosti
Foto

Jestli je na vašem blogu alespoň náznak pravdy netuším.

Faktem, ale je, že pro BPI a minimálně některé lidi z něj by byl cenější Konvička zavřený než v politice. Konvička má totiž nulový koaliční potenciál.

2 2
možnosti
LL

Přesně, to musí byt jisté i těm co jsou v pozadí, Konvička ma asi sehrat roli užitečného idiota a pak vypadnout.

3 1
možnosti
RM

Muslim Lhoťan, si myslí, že nejen mudžadín je ochoten se obětovat za svojí věc na tolik, že se nechá zavřít, případně odpálí trhavinu na svém těle.

Lukáši, pokud není člověk muslim tak se se neodpálí! A Konva, narozdíl od tebe muslim fakt není.

1 1
možnosti
Foto

Já bych v tomto Lhoťana nepodceňoval. Jako zkušený podrazák může mít přehled o podrazácích v BPI. Navíc jak napsal Konvička může být obětí kauzy, ne iniciator a nedá se předpokládat, že ho zavřou-realná je maximálně podmínka pokud byl netrestaný.

1 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).