Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Vy jste se aspoň podíval na stránky Charity a napsal, jak to s pomocí uprchlíkům reálně je. Ovšem odkazovaný článek Lukáše Petříka je přímo odporný, ten si nezjistil nic a tvrdí, že peníze půjdou na současnou migrační vlnu a proto vyzývá k bojkotu. Klasická kolektivní vina.

Navíc v kritizovaném článku na Lidovkách je použita formulace "...krajní pravice, která tvrdí, že peníze jdou na „nelegální imigranty“. Vy to citujete "fáma o poskytnutí části peněz z Tříkrálové sbírky na imigranty a uprchlíky", což je značný posun.

Redakce Lidovek jako podklad k článku měla rozhovory s p. Navrátilem a Bartošem, které určitě nejsou uvedeny celé. Proto je nepřípustné p. Navrátila obviňovat ze lži. Přímá lež v uvedených citacích není, neuvedená podpora center teoreticky v rozhovoru zaznět mohla.

Jestli Bartoše a Petříka označujete jen jako křesťany a nepřipadnou Vám ani trochu divní, pak je něco hodně divného s Vámi.

0 1
možnosti

I když Vás nemám rád, musím říci, že jste odvedl skvělou práciR^ Karma

7 0
možnosti

Zdá se, že pan Lhoťan už je zpátky ve své někdejší kůži a dočasné zabloudění bychom mu neměli připomínat tím spíše, že právo na omyl má každý z nás. Někdo v bludu zůstane, jiný prozří a vyvodí z toho důsledky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).