Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Česku již prakticky křesťanství neexistuje a křesťané nejsou.Když budete sledovat misi papeže Františka, tak zjistíte,kam pravděpodobně svět bude směrovat. Je již jiná doba a nenávistné výpady konvertisty Lhoťana tomu rozhodně nepomohou.Já osobně pana Lhoťana opravdu nechápu.To musí být dost vážná psychická nemoc.A z čeho dnes žije ?

0 2
možnosti

mozna ano - jenze CO je v tehle evrope jeste krestanskeho? potraty, euthanasie, atheisty zabavene a zborene kostely, klastery, povinna vyuka ve skolach a mediich, ze jsem zmutovane opice a krestanstvi je nesmysl....

berte to z jineho uhlu pohledu, premoci duchovni svet je lidska posetilost, atheismus sice vyhnal z evropy boziho syna, ktery do ni prisel z laskou a olivovou ratolesti, prichazi ale znova buh, protentokrat ve forme zachmureneho, mecem mavajicicho allaha.

0 0
možnosti
Foto

O13t16t19o 15Č22e35r73n54ý

13. 12. 2015 14:21

Já jen doufám, vlastně chci tomu věřit, že jako vždy, když jde opravdu do tuhého, se národ zvedne a postará se sám o sebe. Pravdou je, že k tomu zvednutí a zdárnému konci té rebelie je potřeba vůdčích elit. A tady je ta naše Achillova pata.

2 0
možnosti

Pane Lhoťane, nemohu s Vámi zcela souhlasit, i když jsem Vám dal Karmu! Jsem pevně přesvědčen, že Češi jsou z velké většiny lidé uvažující zdravým rozumem a že by byla velká chyba podléhat dojmu, že většině Čechů je to jedno, co se z jejich zemí děje a že protestující je pouhá hrstka "xenofobů " a  "nácků"! Jsem přesvědčen, že takto to není! Třeba jen za sebe mohu říci, že jsem připraven se nájezdu barbarů bránit nejprve u voleb a pokud by toto nevyšlo, tak samozřejmě i jinak! Třeba i tak, jak vyzývá pan Kulhavý: Burcovat, burcovat, burcovat. Jinak naprostý souhlas.

7 0
možnosti

R^ Nezbývá nic jiného, než stále burcovat a ukazovat nesmyslnost navyšování muslimské komunity v ČR. A také stále mít pod drobnohledem tu, která má v ČR neoprávněnou registraci.

8 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).