Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zvláštní, že vy tak nějak nevyjdete s níkým. Měníte náboženství, měníte spolky ve kterých se chcete prosadit a tak nějak vás nikde dlouhodobě nesnesou.

Podáváte trestní oznámení, vynášíte nahrávky a dokumenty, upravujete si pravdu podle svého-po pravdě vy se divíte, že s vámi nikdo diskutovat nechce?

1 10
možnosti
LV

L59i91b63o56r 72V24a10n26ě11k

21. 10. 2015 10:09

Pokud jsem si všiml, Vážený pane Polický, tak nevyjít s nikým je tu spíše doména někoho jiného.

Jinak dnes poránu opět došlo několik udání na různé příspěvky různých lidí....

0 1
možnosti
VV

Je to marne, je to marne, je to marne.

1 1
možnosti
MC

S demagogem se velice těžko diskutuje. Asi to nebude jen o té odvaze, pane Lhoťan.

2 8
možnosti
Foto

Ale ještě jedna věc. Muneeb Hassan Alrawi  zase nebyl pozván na diskusi, Je islám hrozbou pro ČR, kde byl  Šádí Shanaáh, Bobošíková a další.  Vměstnal se ale do davu diskutujících a pak se mu dodatečně omluvili, že jej měli pozvat.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem to otevřela původně omylem, protože jsem si myslela, že tam bude psát něco hezoun Muneeb Hassan Alrawi o výrobě broušeného skla anebo prodeji náhradních dílů do traktorů. To je totiž téma, co mě doopravdy zajímá;-D

0 0
možnosti
MT

To by tak hrálo, aby na argumenty neměli odpověď. Pane Lhoťane, díky za Váš boj. R^[>-]

9 0
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, pro pána jána, přece si nikdo nemůže myslet, že se tady na FF UK bude jednat o nějakou "debatu" či "diskusi"?! 8-o 

Kdepak, žádný strach z debaty! Tam žádná taková konfrontační diskuse přece nebude a vůbec být nemá! A když, tak jen předem přísně účelově připravená a patřičně zrežírovaná. 

Je úplně jasné, že to má přece být dobře zorganizovaný výhradně oslavný happenig s demonstrací "mírumilovnosti a nádhery islámu" v České republice s tvrdým odsouzením naší odporné xenofobie a islamofobie!

A ten hlupák, co Vás původně na takovou akci pozval, musel už dozajista dostat strašlivý "kartáč" a možná že bude sám za tuto svou zjevnou hnusnou provokaci i vyloučen z této "slunné" společnosti.

18 1
možnosti
Foto

Buďte rád, že se vás bojí, více dobře, co by vám hrozilo za apostázi v arabských zemích. A představte si, že byste byl na místě Jana Husa, když jej katolíci pozvali do Kostnice. Takže buďte rád, že můžete dýchat čerstvý duch a neškvaříte se v ohni a omluvy se nedočkáte od církve až po 800 letech.

1 3
možnosti
LV

L28i30b94o42r 79V97a46n75ě65k

20. 10. 2015 16:59

Zajímavé.

Tuším tam je ale otevřena možnost se přihlásit k účasti. Škoda že su ve štatlu...

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).