Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Pana Lhoťana jsem zažil na přednášce v Brně - Jundrově a mohu potvrdit že zná problematiku a ví o čem mluví.

0 0
možnosti
LP

Jinak obecně považuji za legrační představu fobů, že když budou psát, že Mohammed byl ošklivec ošklivý, tak že to na někoho zabere ;-D

Funguje to asi stejně, jako když křesťanům či lidem sympatizujícím z křesťanstvím nějakej hlupáček začne vysvětlovat, jak Ježíš neexistoval a nebo to byl pošahanej magor. Lhoťane, vy jste prý zatím křesťan, než zase změníte vyznání, řekněte jak se psychicky hroutíte z takovýho drbání Ježíše ;-D

1 3
možnosti
KM

K38a20r30e44l 40M93a88s53e36k

21. 3. 2015 13:07

Jo, zvlášť když to píšou hezouni jako je Konvička, Kavka, Vokšay či Kusák... ;-D

1 2
možnosti
MD

Dobry clanek, jehoz nedilnou soucasti je odkaz i na zdroj z ktereho do jiste miry cerpa. Sex  nesex, kodex  nekodex, to vse pak zustava podruzne. Karma.

3 0
možnosti
MK

To je cely Konvicka R^

2 2
možnosti
LP

Tahle fascinace sexem u obou naznačuje jakýsi komplex. Něco oběma pánům chybí :-P

1 2
možnosti
Foto

Autore sám jste v minulosti býval muslim a to značně horlivý, podle toho co jste zde napsal jste tedy byl povinen provozovat stejné sexualní praktiky jako Mohamed-vzhledem k tomu, že provozoval sex s dnešního pohledu nezletilými ( i když v Mohamedově době  byly běžně považovány dívky za zletilé ve dvanácti i méně letech)nepochybně jste to jako podle vás správný muslim dělal rovněž-tudíž předpokládám, že po svém " procitnutí" jste sám sebe oznámil za soulož s nezletilými.

Pokud jste to nedělal tak sám popíráte svá tvrzení, že se tím musí správný muslim řídit a napodobovat to.

2 4
možnosti
KC

Když jsem četl příspěvky pana Lhoťana ještě jako muslima, ukroutil bych si hlavu údivem. Dnes se mu podařilo dospět k rozumu a jeho blogy jsou zajímavým příspěvkem do diskuze o islámu.

4 1
možnosti
LJ

Jsem starší ročník. Vzpomínám si, jak v r. 1968 jsem se divil. jak se mnozí komunisté či přímo stalinisté přeměnili na demokraty. Ostatně podívejte se třebas na chartisty, kolik je či bylo mezi nimi bývalých bolševíků.

0 0
možnosti
KM

K19a19r78e54l 14M66a22s23e19k

21. 3. 2015 11:19

Vy jste nečetl zdejší kodex blogera, Lhoťane, a nevíte, že "je zcela nepřípustné, aby pod hlavičkou osobního blogu bloger či jakýkoli podnikatelský subjekt propagoval svoji činnost, služby nebo produkty, ať už jsou komerčního charakteru či nikoli"? Rv

1 4
možnosti
MK

Kecáte p. Mašku, recenze je povolená a p. Lhoťan není autor.

2 0
možnosti

A které jsou tedy ty zvrácené praktiky; prosí popis, náčrtky ? Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).