Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Ano můžou. Tedy kromě xenofobního klerofašistického islámu.

1 0
možnosti
PN

To je dobrý protimluv od toho Prouzy. Na jedně straně "rozkládá problém" a na druhé ukazuje, že jsou "přínosem". Tak problém nebo přínos? Obojí být nemůžou.

3 0
možnosti
MT

A že nás ty naše 'média' o ničem neinformují ?

Myslim, ze jsme svědky největšího potlačení svobody slova a šíření informací od doby pádu komunismu.

4 0
možnosti
JR

J76a51r89a 72R74a56n27k

28. 11. 2014 5:11

Mne by skutecne zajimalo nejake "poradne" vyjadreni prezidenta, pouze bonmoty nepomahaji, chce to zmenu zakonu, imigracni zakony se meni v Kanade a Australii, proc ne u nas? Saudies se budou veselit na Hrade a Vy se tady muzete vypsat, aniz by se neco zmenilo.....bohuzel. Jiste jste si vsiml, ze se opet vystavuje konvertitka Maruskinova:-/

1 0
možnosti
MT

R^ Absolutni souhlas. 'Politicky korektnim' mediim a multi-kulti se to ale libit nebude...

2 0
možnosti
PD

Může tu někdo vysvětlit, proč ty jižní státy ty uprchlíky stále přijímají, ikdyž s tím mají takové problémy - není pro ně práce /není pro místní\ - nebylo by levnější je jednou za týden naložit na lod a vrátit je zpátky? Za půl roku by je to přestalo bavit. Nemůžeme přeci přijmout celou Afriku.

6 1
možnosti

Vysvětlit vám to můžu: Protože by ony státy přišly o značnou část svých vlastních peněz, které musejí posílat od Bruselu a on jim je pak milostivě vrátí... a nebo nevrátí, když udělají něco, co se multikulti-socialisticko-ekoteroristickým pánům z Brusele nelíbí (a že by se jim vracení "těch chudáků" hóódně nelíbilo ;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).