Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Sýrii byl před lety jeden můj velmi dobrý kamarád. Je to země s úplně jinou mentalitou. I jeho někdejší muslimský známý, který mu v cestě pomáhal (bývalý student Liberecké univerzity) ho zavedl do mešity a musel pokřtít se slovy: "Až nastane celosvětová válka, kdy budeme chtít obsadit celý svět, musíš řici toto a toto, abych Tě nemusel zabít." Kamarád byl trochu v šoku a obecně viděl rozdílnost Sýrie od námi žitého světa. Nevidí možnost rychlého vývoje. Jen se stěhováním do Čech musíme být opatrní.

0 0
možnosti
KB

A těmhle hodlal Obama pomocí tím, že chtěl přepadnout suverénní zemi a dopustit se tím porušení mezinárodního práva.

1 1
možnosti
KB

A těmhle chtěl Obama pomoci a přitom výslovně řekl, že hodlá porušovat mezinárodní právo tím, že přepadne suverénní stát. Navíc nebezpečí ještě neskončilo, USA pořád může Sýrii přepadnout.

0 1
možnosti
JR

J23a42r41a 55R70a30n12k

2. 5. 2014 5:20

Obratte se na sociopata Putina, mozna, ze uz by bylo po vsem.....libi se Vam male deti stojici okolo?;-O

0 0
možnosti
JZ

Ale co je to proti takovému nepřezouvání...

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).