Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J92a12n 82P79u46l52e37c

22. 3. 2014 10:03

Křesťanská diktatura je stejně špatná jako diktatura islamistická. Nynější Rusko čím dál víc připomíná právě teokratickou diktaturu, cenzura křesťansko-nekorektních webů, hudby, knih, názorů......něco takového tu opravdu nechci. Pane Lhoťane, poukazování na nebezpečí islamismu je správné a v tom Vám moc fandím, ale prosím, nebuďte také pokrytec. Vždyť ti islamisté, před jejichž šířením zde varujete, ze svého pohledu také jen chrání své tzv. tradiční hodnoty.

0 0
možnosti
JS

Dobře napsáno.R^

3 0
možnosti
JM

R^ Pořád se vyvěšuje tibetská vlajka, ale vlajku třeba toho Kypru nevyvěsí nikdo.

Víte proč? Turecko je náš kamarád z NATO a tak může všechno...

3 0
možnosti

tak ji vyveste, brani vam v tom snad nekdo? Miluje ty lidi co pisou, ze se neco vyvecuje nebo nevyvecuje, misto aby sami vzali prapor do ruku a veseli....!!

3 2
možnosti

opravdu si Uzneabdulahu Lhotane myslite, ze tou " i vyznamnou osobnosti " myslel Roucek vas? ;-D rekl bych ze vas ani nezna, stejne jako dalsi miliony obcanu teto zeme...Nejak vam ten vas radikalni islamismus vlezl na mozek nemyslite?

2 3
možnosti
MS

Nenám nic k tématu, napadnu autora. To jste tedy zabodoval pane Šula.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).