Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P20e42t87r 84K71r15á15l

29. 4. 2013 21:31

S panem Pulcem mám osobní zkušenost coby vlastníkem bytu na Žižkově, kde jsem kdysi bydlel a nebyla to zkušenost zrovna příjemná. Po rozvodu tam má manželka bydlet zůstala a měla s ním zkušenost zcela jiného charakteru a také to zjevně nebylo příjemné. Nevyčítám klerikům milenky, protože je vždy měly, mají a mít budou a vladyka patřil k těm promiskuitnějším páterům. Církev je zkrátka firma a na každé místo čeká x hladových vlčáků a pro místo generálního udělají cokoliv. Možná se nám to může zdát v rámci církve nepatřičné, ale na druhou stranu dělat z tohoto popa pouhou oběť své ctnosti je víc než zavádějící.

1 0
možnosti
VD

Hlavně je vidět, že milenky mají, i když se ženit a vdávat mohou. Jinak vladyka Kryštof i jeho otec byli v StB.

0 0
možnosti
LK

Myslím si, že Radim Pulec alias vladyka Kryštof je spíš ostudou české pravoslavné cirkve a stejně jako on by se měl poroučet Šuvarský, protože jejich působení před r. 1989 je velmi problematické. Doufám, že nový patriarcha to vezme pěvně do rukou

2 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).