Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P20a87v33e27l 22K35u53r19a22l

13. 3. 2013 11:16

Být člověkem je velice lehké... jste jí prakticky automaticky ve chvíli kdy je váš genetický kód z 99,999 procenta v rozmezí nějakého průměru.

Krysa může závidět ale sdílí s námi pouze 97 procent genetického materiálu.

Skoro bych řekl řekl že aby někdo mohl být muslimem nebo křesťanem je naprosto nezbytné aby byl člověkem... jinak nebude mít mozek schopný to pochopit.

Trpíte zásadní vadou většiny věřících a připisujete tomu jak funguje náš mozek a naše tělo nějaké mýtické vyšší vlastnosti.

Realita je že "lidstvo" jako druh je vhodně uzpůsobeno k existenci v určitých smečkách, a fungování smečky vyžaduje nějaká pravidla. Smečka v lesích si může dovolit jiná pravidla než smečka na poušti... stejně tato pravidla vznikala metodou pokus omyl- smečka která špatně nastavila svoje pravidla prostě vymřela a její místo zaujala nějaká s pravidli pro dané prostředí poněkud efektivnějšími.

To že někde jinde nějaká smečka má jiná pravidla nám může být úplně ukradené... co musíme dělat je chránit si vlastní prostor a zdroje. O tom co je v dlouhodobém měřítku vhodnější k přežití nás pak vesmír informuje dodatečně... buď vymřeme a nebo vymře naše konkurence.

4 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).