Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Tady v diskuzi se objevuji projevy, že ta paní je šéfka nějakého spolku co hlása rasismus a pod. Co hlásají je na nich, ale dokud nevyzývají k násilí maji právo to říkat, tomu se říká svoboda slova a svoboda názorů a pokud jim to někdo chce zakazovat, tak se chová nesvobodně a v rozporu s ideii svobody dle Evropy ...

4 1
možnosti
MS

A tahle Evropa chce ještě retardovaně poučovat o svobodě a demokracii druhé?  Stačí připomenout blbé kecy Merkelové třebas ohledně obskurních Pussy Riot v Rusku. Úpadková francouzská stoka kdečeho dokonce hovořila o možnosti azylu.;-DEvropa bez identity a hodnoty je již delší dobu dobrá tak akorát na opovržení za svou ochablost, úpadkovost, celkově systémovou zdegenerovanost a impotenci hájit si své (kulturně, civilizačně), včetně práv "původního" evropského obyvatelstva. Jinak tento příklad není nic nového, podobné případy multikulturně-islamizačního teroru by se našly i ve zdegenerovaném afro-arabském Frankistánu, Belgistánu, Švédistánu, Británistánu a v dalších úpadkových stokách třetího světa v Evropě. Dnes jen blázen může počítat za třicet let s Evropou našich předků (s Evropou která je více než jen zeměpisným pojmem) a takovou jakou ji známe a jen blázen může počítat s tím, že si udrží dosavadní standard. Pokud tento bezcenný přívěšek Afriky, Středního a Blízkého východu časem spláchne civilizovanější Asie do moře, ani nebude čeho litovat naopak - ostatně, již dnes se stačí podívat na ulice západoevropských velkoměst, například na poloislamizované sídelní město EUropolitbyra s afro-arabským bordelem pod okny.

5 1
možnosti
JZ

Blogere, seznamte se s vyznamem slova ZLOCIN. Za zlocin je v Nemecku uplne jiny trest nez pokuta ve vysi 1000€. Kradez zubni pasty v drogerii neni ZLOCIN.

2 2
možnosti
JB

A ta paní není nějaká prostá důchodkyně, nýbrž předsedkyně dosti nabroušeného "Spolku za německou budoucnost". Jedno z hlavních jeho zaměření je "proti falšování historie". Českého čtenáře není snad nutno zvlášť poučovat, co to asi znamená:

http://www.buendnis-deutschlands-zukunft.de/Kontakt-Impressum.276.0.html

4 6
možnosti
JB

1. Nejde o "varování před islámem" nýbrž šíření zvěsti, že Turecko už už útočí na Německo. V tom byla německým soudem (dosud nepravomocně) spatřena obdoba našeho přečinu (nikoli zločinu) výtržnictví (rušení veřejného klidu).

Jen bokem dodejme, že to nebylo na  Náměstí Červeného Zelí, jak píše pan Lhoťan, nýbrž na Náměstí Červeného Kříže.

http://www.sueddeutsche.de/muenchen/islamkritikerin-vor-gericht-hetze-ohne-reue-1.1593229

3 6
možnosti
JB

"Smísice poukázat na to, že Turci již jednou Vídeň napadli, avšakvyvozovat z toho aktuální ohrožení překračuje podle názorusoudu meze dovoleného. Po právní stránce se jde o velice ostrouhranu. Rozsudek dosud není pravomocný, Maria Frank má týden časuna odvolání."

3 5
možnosti
PM

P10e19t92r 71M70á35j

19. 2. 2013 12:39

Nechápu to.Kdyby v „mé“ ulici, natož pak v „mém“ městě měl stát nový římskokatolickýkostel, či modlitebna jakékoli církve, synagoga, či mešita, rozhodně bych protitomu neprotestoval v ulicích a nevyvolával běsy.

Je smutné, že něcotakového vůbec existuje, ale mnohem smutnější je, když (pochvalným) poukazovánímprávě na ony běsy, vyvoláváme další…

6 18
možnosti
Foto

Podívejte pane... to, že něco nevadí vám, neznamená, že by to nemohlo vadit jiným. A pokuta za vyvolávaní strachu? Co to má být? 8-o To by pak museli zavřít i všechny politiky, protože ti straší něčím neustále...

15 3
možnosti
MR

Bohužel zde je pořád setrvačnost humanistického inženýrství západních politiků, podpořené též koloniální minulostí. Neuvědomují si, že cesta k duševnímu pozvednutí člověka nevede tak  přes poskytnuté vzdělání a sociální zabezpečení, že do hry zde vstupují jak přírodní zákony, tradice, sociální instinkty a chování a že vlastně většina společnosti je na rozhraní přírodní a duševní  podstaty, kde prim hraje silná rodina a zabezpečení rodiny a tomu podřizují všechno a společnost její zájmy berou jen okrajově. Společnost pak buď směřuje nějaký ten vládce a nebo vrstva lidí s určitou idejí, vzděláním a morálním kreditem. V Evropských zemích a to především v západních došlo k vytvoření až obludného sociálního umrtvení společnosti ve směru všichni mají všechno a na všechno nárok a politici si pořád myslí že mohou takto vést a vychovávat společnost.Tím se umrtví hnací evoluční zákon jak vývoje lidských charakterů tak společnosti a to tím ,že jsou vystavováni  odpovědnosti za svůj osud osud svých bližních, to že nemohou mít všechno, že lidi mají různé chování, tedy vytvářet si duševní "očkování"  pro zdravý duševní vývoj a tím i stop manipulaci. Většina precedentů a milníku ve vývoji společnosti vychází s krizí, tak vznikla lidská práva, uchopení zla sociálního inženýrství v podání, Stalina, Hitlera, práva žen, práva černochů ... . My zřejmě opět čekáme na milník  a tím i posun společnosti a osvobození od starých dogmat a to díky krizi jež ve společnosti vyvolá násilná projekce islámu na naši společnost. Bude to hodně bolestivá a tvrdá krize, která doufám konečně smete "nadřazenost" náboženství a přesune jej na místo kam patří, do dějin a jen k části populace, lidi znovu budou muset pochopit hodnoty na níž stojí naše společnosti, tím že o ně přijdou. 

Na lidi jež se snaží ostatní probudit, platí bohužel tzv. daň společnosti, kdy nám něco poskytuje, určitou svobodu, medicínu, školství, potraviny ... . a něco bere, zde pak zaniká náš hlas a varování.

8 0
možnosti
SB

Čekáme na milníky s měkkým "i", ale v našem jednání je stále více mylníků.

4 1
možnosti
JD

je to švanda, stejně jako odsouzení toho rakouského sedláka, který jodloval, když mu za barákem vyřvával muezín

13 0
možnosti
Foto

Člověče Lhoťane, vy dáváte k článkům stejnej obrázek přeškrtnuté mešity, jako tu svého času pravidelně dával ten pošahanej zakladatel spolku Antimešita, jehož jméno jsem zdárně zapomněl. To jste se teda od svého muslimství posunul hodně daleko ;-D

2 12
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).