Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr z Bologni

13. 8. 2011 16:18
...

Tenhle muj prispevek nema nic spolecneho s clankem pana Lhotana ani s vyznamem pana Ibn Tufajla a v zadnem pripade se nechci nikoho dotknout. Jen jsem se pozastavil nad schopnosti mozku interpretovat text z neuplnych nebo prehazenych pismen. Kdykoliv se zbezne podivam na slova Ibn Tufajl, muj mozek je interpretuje jako Fujtaj(xl). Abych jmeno cetl spravne, musim se nasilim soustredit na jednotliva slova. Vidi to jeste nekdo jiny nebo mi uz opravdu zacina "hrabat"?

0 0
možnosti

karels

13. 8. 2011 16:42
Re: ...

Jo, je to tak..., nejhorší jsou různé přesmyčky, kdy si člověk musí dávat bacha nebo dvojsmysly..... člověk si to ale na druhou stranu zase zapamatuje. Viz jméno Hassan Nasrallah - to jeho příjmení - raději nechám bez komentáře.... (Nasrallah znamená Allah je moje pomoc, ale nejsem si moc jistý)

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).