Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

korzár

20. 3. 2011 22:05
Nejen to

Oni si totiž arabští vládcové také uvědomili, že podporou "povstalců" a to ze strany EU a USA může dojít k posílení bojůvek v jejich vlastní zemi. A to jednak lůzy, jednak islámských radikálů. Pak by totiž jejich klany byly postaveny do role překážejících a celé jejich vládnutí by šlo k šípku. A to nemluvím o tom, že by nastal skutečný chaos a občanské války v celém arabském světě. !![>-]

0 0
možnosti

iluminat

20. 3. 2011 19:10
POPRVE jsem vam dal zaslouzenou karmu

neni to davno kdyz vsichni anti-ami a vubec levicaci spolu s Arabskou Ligou volali po zapadni pomoci lybijskemu lidu, to se hystericky rvalo a media to podporovala, a ja rikal ze se USA necha do toho zaplest, nechteli, Obama se branil dlouho, ale kdyz teda se nechali ukecat, tak ja jsem taky rikal ze obratem ruky se budou palit americke vlajky, i ve Francii, jen pockejte. (a nebudou to muslimove, ale francouzi, lide jsou nepoucitelni,totez s Vietnamem, zacli to francouzi, pak rychle "zapomeli" a jen remcali proti valce ve Vietnamu - proti americanum)

Proto se Historie stale opakuje, clovek je jediny tvor co spadne do te same jamy ne dvakrat, ale stale.

0 0
možnosti

Pavel Skeptik IV

20. 3. 2011 17:43
Dnes, jsem nucen

s Vámi souhlasit! Doufám, že si to přečtou ti ohniví obhájci boje za demokracii v Libyji pomocí letadel NATO! R^

0 0
možnosti

sanhedrinovich

20. 3. 2011 17:09
"Spojenci" si to konečně pěkně vyžerou.

Sarkozy už teď může volat hasiče. Začnou mu zase ve Francii hořet auta.

0 0
možnosti

il1948

21. 3. 2011 13:52
Re: "Spojenci" si to konečně pěkně vyžerou.

Je možné, že frantíci sú taký horlivý, práve kvôli svojim predmestiam.

0 0
možnosti

Ctitel Giuseppe Verdiho

20. 3. 2011 16:53
Objevení Ameriky

To, co napíši, není na autora, protože neznám jeho názory. Ale jestli se někdo diví tomu, že arabské státy najednou obrátily, tak je hodně naivní. Takhle se chovaly vždycky. Čekat, že nyní se zachovají jinak, byla hloupost. Když někdo desetkrát reaguje určitým způsobem, proč bych měl čekat, že najednou bude reagovat jinak?

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).