Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

killy

23. 12. 2010 16:51
Hezký podvečer pane Lhoťane.

Víte, když tady pod Vaším blogem pan Dvořák navádí napsat, co si myslím a já bláhovec to popravdě napíšu, admin mě to pošle do věčných lovišť jako minule.

Tak stručně a slušně:

Protože se niterně domnívám (a dosud mě to nikdo, ani Diartová, natož Beatrice, nevymluvil), že islám a podobné středověké zvyky nepatří do 21. století, poprosil bych Vás, abyste si Vaše interní politické spory přenesl na některý web, kde byste unikl nevšímavosti. Třeba na http://www.eurabia.cz nebo ještě lépe k soukmenovcům na  http://imane.sblog.cz/  

Ani ve špinavé politice, a islám ničím jiným není, se špína na veřejnosti nepere (mohlo by to dopadnout jako teď ve sněmovně). Islám totiž už od reconquisty do Evropy bytostně nepatří a novou by neměla být nikdy potřeba vykonat !

Přeji všem tady okolo hezké Vánoce, které jistě pana Lhoťana s jeho islámem zdárně míjejí........

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

23. 12. 2010 16:56
Re: Hezký podvečer pane Lhoťane.

Před 1800 lety si mysleli v Římě, že tam křesťanství nepatří a dnes jsou pyšní, že tam mají papeže a Vatikán.

0 0
možnosti
JT

killy

23. 12. 2010 17:00
..je rok 2010. Je už dávno po století páry a...

.. kulatá Země rotuje kolem Slunce..... ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).