Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VentreSaintGris_X1

7. 12. 2010 12:51
cituji: "Všichni jen z loajálnosti mlčí"...

No vidíš, a když kritici islamofašismu tvrdili, že je sice pravda, že ne každý muslim je terorista, ale to z nich ještě nedělá tzv. umírněné a mírumilovné, maximálně jdou označit za dočasně pasivní, protože nikdy se nepostavili nějak relevantně na stranu nás kafirů a "nevěřících psů" proti svým seberadikálnějším muslimským soudruhům, tak jsi opět kvákal něco o islamofobii. A teď píšeš to samé, včetně slůvka "všichni", za které by multikulťáci jako ty každého jiného ztrhali do xenofobů a rasistů, kteří všechny muslimy hází do jednoho pytle.

Nevím o co ti sice jde, možná, že jsi v sobě po letech takíjování a krytí svinstev našel poslední špetky cti a studu, ale stejně se obávám, že to nakonce zase překroutíš v tom smyslu, že za to stejně můžou všichni okolo.  Ve stylu té multikulturní soudružky, co navšívila jedno pěkné monokulturní islámské ghetto, byla obohacena skupinovým znásilněnim od muslimů a když se vyplakala, tak stejně začala tvrdit, že za to může západní civilizace apod.

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

7. 12. 2010 12:38
Lhoťane,

kdy se omluvíš všem kritikům muslimů, exmuslimům a dalším, co přesně toto léta tvrdili (podpora a velebení islamistů, financování wahábisty z SA, takíja o multikulturalismu a "mezináboženském dialogu" atd.) a ty jsi je dehonestoval do islámofobů a rasistů...

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

7. 12. 2010 12:42
Re: Lhoťane,

P.S. Místopředsedou toho tvého obskurního spolku, který stavíš na piedestal dobra, je také jistý Větrovec, který propaguje vraždění kritiků a odpůrců islámu apod.

"Karikatury a Selman Rushdie jsou osobité případy, které věrně ilustrují dnešní dobu. Je třeba zdůraznit, že v obou případech jde o činy, které by v ukázkovém případě šarí'atské zákonnosti a existence islámského státu představovali přímý atak na islámské zřízení, podstatu soužití pod šarí'atskou zprávou a muslim, který by je spáchal, by se tím stal odpadlíkem od víry, který by navíc ohrožoval šarí'atský státní systém, za což by mu právem náležel hrdelní trest," řekl Větrovec."

0 0
možnosti
M

musulman

7. 12. 2010 11:43
No, tak nějak

muslimští lídři potřebují hluchou a němou, snadno manipulovatelnou masu věrných (spíše neodporujících). Stejně jako všichni, po absolutní moci toužící, diktátoři. Tak se jim nevzpírejte a zařaďte se do své pozice poslušného věřícího muslima. Odporovat "lídrům" vaší ideologie je přece HŘÍCH. Jedině, že by jste měl ambice, stát se novým "lídrem" a ovládnout tuto masu ve svůj prospěch. ;-)

0 0
možnosti
B

bětka.báthory

7. 12. 2010 13:12
Upřesním

Muslimští lídři potřebují masu hluchou, slepou, ale hlavně BLBOU...

0 0
možnosti
K

ksatrija2

7. 12. 2010 10:59
Islám je stejný hnus jako Nacismus

""Už tím se alespoň rozdělí víra a politikaření, která spolu nemá co dělat."" Pane Lhoťane to je pouze vaše zbožné přání. Islám byl-je-a ze své podstaty bude především perverzní politickou ideologií srovnatelnou s Nacismem!!

0 0
možnosti
JT

killy

7. 12. 2010 8:14
No, řekněte ! Takové krásné bílé ráno.

Ladovy obrázky za oknem. Svátky míru a klidu se blíží.......

A DO TOHO LHOŤAN !! :-(:-(:-(

0 0
možnosti
IB

isabell

7. 12. 2010 8:51
Re: No, řekněte ! Takové krásné bílé ráno.

;-D

0 0
možnosti
VK

egypttwo

7. 12. 2010 8:12
lež ???

Třeba se zase Lhotan a spol. domluvili na lhaní jako v případě Matouše, kterému vedení muslimů dovolilo, aby tvrdil, že není muslim. Vše v dobré věci. Viz. zminovaný článek Lhotana o kritice muslimů ze včerejška. Kusák

0 0
možnosti
L

laduk

7. 12. 2010 7:59
uff...

Bašibozuk mluví o občanské společnosti

„Křesťané mohou v Gaze žít, jen pokud přijmou islámské zákony včetně zákazu alkoholu a příkazu, aby ženy chodily na veřejnosti pouze se zakrytou hlavou.“  Upozornil také, že „křesťané, kteří se budou v Gaze zabývat misijní činností, musejí počítat s tvrdým postihem.“

0 0
možnosti
N

nnyky

7. 12. 2010 7:52
Lepší "hluchej a slepej", než živá bomba!

A výraz "dobré jmého islámu" je takhle po ránu taky pěknej hnus :-(Rv

0 0
možnosti
TK

koutlosh

7. 12. 2010 7:44
Od dob Saladina

to jde s tím Islámem z kopce, není taková legrace obrátit celosvětový trend.

0 0
možnosti
T

thimočovina

7. 12. 2010 7:30
taková stupidní sebepropaganda na blog nepatří

začněte ten alkohol konečně zvládat Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).