Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

4. 12. 2010 14:15
Potřebujeme imigranty?

Pokud ano, tak jen takové, kteří budou dodržovat zdejší pravidla a budou pro společnost přínosem. Když vidím ten přínos ve Francii, musím říct, že muslimové to ve velké většině nejsou. Zlatí Vietnamci!

0 0
možnosti
JH

Mallinali

2. 12. 2010 17:42
Inu

No, paradoxně by mohli takoví klerofašisti jako naši muslimští "přátelé" vybudit obranné mechanismy naší společnosti, která by si pak zase začala vážit sama sebe. Ale integrace? A jak je jako chcete integrovat, když jejich/vaše ideologie nejde dohromady s českou ústavou, stylem života a lidskými právy? Zakázat islám těm co tu už jsou, nové nepřijímat a těm co se tu nebude líbit vystavit jednosměrnou jízdenku z naší republiky? No dobrá, to by řešení bylo a třeba se na něm shodnou pravice i levice, jak tu žádáte...první vlaštovky už jsou. :-P

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

4. 12. 2010 14:17
Re: Inu

Zakázat někomu jeho náboženství nemůžeš. Resp. můžeš, on ti to odkýve, stejně si ho bude dál praktikovat potají, a až se mu to bude hodit, tak Ti vrazí kudlu mezi žebra.

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

2. 12. 2010 17:09
Abduláhu,

ekonomové v Holandsku už ten přínos musulmanských imigrantů dávno spočítali. "Kupodivu" jim vyšlo mnohamiliardové saldo.

0 0
možnosti
JH

Mallinali

2. 12. 2010 17:43
Re: Abduláhu,

To víte, za luxus se musí připlatit...ale to obohacení stálo za všechny prachy...doslova ;-D

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

2. 12. 2010 16:08
Na to zapomeňte,

jestli tu něco nepotřebujeme, tak jsou to muslimští přistěhovalci. ;-€Rv

-

Naštěstí můžeme vidět problémy, které podobné "řešení" způsobilo v západní Evropě. Proto nesmíme podobný scénář připustit. Je nejvyšší čas začít vymýšlet, jak muslimy udržet co nejdále od naší země. :-P

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

2. 12. 2010 17:11
Re: Na to zapomeňte,

To vidí každý. Addulláh Lhoťan měl prostě od imáma mezi dvěma mláceními hlavy o zem nařízenu jednu islámskou agitku a tak si může udělat čárku na seznamu pro získání 72 panen..

0 0
možnosti
ZST

zasměj se tomu

2. 12. 2010 15:50
český lev, moravská orlice a machometánští ručníkáři

tady to máš marný abduláhu, neprojdeš, samozřejmě před hrozbou smrti od fašistů,komunistů,dříve katolíků a dnes muslimů český švejk dá přednost švejkování a stáhne se , protože lépe žít a myslet si svoje , než být pod drnem a nemyslet, ale nikdy nepřestane si dělat srandu , nenávidět a podrývat totalitu 

0 0
možnosti
R

realateista

2. 12. 2010 14:48
Přání otcem myšlenky

Obejdeme se bez přistěhovalců, ti nás totiž nevytrhnou. Ono se to muslimům snadno množí, když ženy nepracují a žije se především z ropy. Jen počkejte, již brzy s rozvojem elektrických aut nebude potřeba tolik ropy a bude podstatně levnější. To pak namyšleným muslimům spadne hřebínek.

Evropa si pomůže sama:

1. S rozvojem techniky nebude potřeba tolik pracovních sil.

2. S rozvojem medicíny budou lidé výkonní i do vysokého věku.

3. Sjednocením dojde k růstu významu Evropy, možná se stane centrem světa. To bude mít spoustu ekonomických výhod. Muslimy nepotřebujeme, jsou s nimi jen problémy, jsou nepřátelští.

0 0
možnosti
H

hromobití02

2. 12. 2010 13:21
Ale že jsou ti imigranti v západní Evropě dříči, co?

Zejména ti muslimští imigranti. Co se týče přistěhovalců, třeba tady u nás - z Vietnamu, tak ti nikomu nevadí. Ovšem co se týče muslimů, je to tak trochu jinak. Čím si myslíte, že to bude? Naší xenofobií a islamofobií, nebo vaší středověkou vírou a středověkým chováním? Vy jste buď, slušně řečeno, trouba, nebo se snažíte nepokrytě lhát. Anebo obojí. Proberte se chlape, jste k smíchu.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

2. 12. 2010 10:01
Z příkladu Austrálie...

...je zřejmé, že přemnožení králíků nelze vyřešit importem lišek. A muslimové nepatří do našeho ekosystému o nic více, než králíci a lišky do toho australského.

-

Peněz na důchody je dost. Jen je potřeba přestat financovat podružnosti typu Opencard a IZIP a Blanka a olympiáda v Praze a elektronické schránky a církevní restituce a multikulturní soužití a ministerstvo pro menšiny a sport a podporu turistického ruchu atd., atd., atd.

-

V Austrálii to nakonec dopadlo tak, že byl povolen volný odstřel králíků i lišek a dokonce je za ně vyplácena odměna. :-P

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

2. 12. 2010 11:49
Re: Z příkladu Austrálie...

Resenim je repatriace cizich etniku do zemi jejich puvodu, treba i za uhradu. Oni se vrati tam kam etnicky i kulturne patri a my se vyhneme valkam na kzadme rohu.

0 0
možnosti
JT

killy

2. 12. 2010 9:43
Muslimové do tvorby celospolečenské...

.... zapadají ze všech jejich stavebních kamenů naprosto dokonale. Nechtěl byste se svými poturčenci už někam odtáhnout ?

0 0
možnosti
JT

killy

2. 12. 2010 9:44
Jo, a nezapomeňte vzít sebou Diartovou !

0 0
možnosti
P

paul369

2. 12. 2010 9:42
No Abdalláhu, kam na ty rozumy chodíš.

Pokud jsem dobře rozuměl Tvému článku, je potřeba "dovézt" do naší republiky několik milionů lidí a to nejlépe muslimů a je to důležité v zájmu zachování demokracie v naší zemi. Já osobně si myslím, že bys tady chtěl více svých kamarádů, začali byste v naší zemi stavět mešity a postupně byste to tady převzali. Po zkušenostech z jiných evropských zemí věřím tomu, že Vám už na tohle nikdo neskočí !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).