Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zawgat_Mohammed

5. 12. 2010 23:42
Nechapete

Wilders podnecuje nepratelstvi vuci muslimum a cizincum v Nizozemsku.

Abaido nema duvod se bat  v Nizozemsku proto, ze je polovicni Holandanka, nybrz proto, ze je polovicni Marocanka.

Mam-li uvest podobny priklad, imaginarni potomek z zidovsko-palestinskeho manzelstvi si muze v Izraeli stezovat, ze se boji diskriminace coby Palestinec, a na Palestinskem autonomnim uzemi na to, ze se boji diskriminace coby zid. Oboji by v tomhle pripade mohlo byt mozne a vubec by to nevypovidalo o tom, ktery narod je mu blizsi a ktereho soucasti se citi byt.

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

27. 10. 2010 15:16
A je vubec treba mit tu imigranty?

Problem je v tom, ze mnozi muslimove v jinych zemich vyzaduji specificke zachazeni. Pokud by se zapojili, nechteli nic extra a akceptovali pravidlo "stejna prava rpo vsechny", asi by nebyl problem. Kdyby se nepokouseli zmenit strukturu, zvyky a pravidla v hostitelske zemi, asi by nebyl problem. Kdyby byli k ostatnim stejne tolerantni, jakou davku tolerance povazuji sami, asi by nebyl problem.

Ja osobne myslim, ze kdyz se nekdo chce nekam nastehovat, mel by respektovat nejen mistni zakony, ale i zvyky a kulturu. Coz ve vetsine pripade nemusi znamenat vzdavat se sve vlastni! Ale kdyz je kolize, meli by ustoupit imigranti. Pokud s timto nesouhlasi, maji pravo se svobodne rozhodnout nemigrovat do dane zeme a vybrat si zemi, ktera jim vyhovuje vice.

0 0
možnosti

Martin Pastyřík

25. 10. 2010 16:57
vzkaz pro muslimy

Pokud se Vám zde nelíbí, můžete klidně odejít. Nic tím nepokazíte, právě naopak...

0 0
možnosti

hromobití02

25. 10. 2010 12:05
Je fakt, že spousta lidí je prostě natvrdlých

To je pořád: Wilders je nacionalista a nácek a xenofob a rozdělil společnost. To je jak ve školce, když jeden chlapeček mlátí druhého a když ho načapou, tak on vykřikuje: Já ne, já ne, to on a vykřikuje to tak dlouho, až se svou ukřičenou lží zvítězí. Těžiště problémů s muslimy mají na svědomí právě muslimové. Máme v Evropě buddhisty, hinduisty, svědky jehovovy, katolíky, protestanty, atheisty, přistěhovalce ze všech koutů zeměkoule... A s kým jsou především problémy? Kdo zapaluje auta na předměstích, kdo neustále vyžaduje extrabuřty? Nu, jestli oni to nebudou ti muslimové. Že multikulturní plán selhal, je hlavně vinou muslimů. Na vině není nedostatečná tolerantnost Evropanů, ti jsou tolerantní až až, je to vina všech těch uhulákanejch hord co se valej ulicema, to kvůli nim se přizpůsobují jídelníčky ve školách a vánoční svátky se přejmenovávají na svátky světel atd. Myslím, že je na čas říct rázně: NAS..AT! Když se vám tu nelíbí, táhněte domů a neotravujte, nikdo vás tu nepotřebuje.

0 0
možnosti

malý david

25. 10. 2010 10:50
Wilders říká to,

co si myslí většina slušných evropanů.Že se to nelíbí přistěhovalcům a multikulti je na bíledni.

0 0
možnosti

energetik22

25. 10. 2010 9:07
Jeden související článeček :

neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-geert-wilders-u-soudu-vitezi-d7c-/p_zahranici.asp?c=A101024_163700_p_zahranici_wag

0 0
možnosti

killy

25. 10. 2010 9:03
Pane Lhoťane, přečetl jsem si blog...

.. a pár Vašich vět jsem přeložil do srozumitelné češtiny :

Být muslim, znamená nehlásit se k evropské identitě ......Většina muslimských přistěhovalců neučí své děti lásce k tomuto státu a jeho demokratickým hodnotám........Islamofobii vytvářejí svým chováním samotní muslimové, Wilders není jediný, kdo na to poukázal. ........Mešity, muslimské organizace a záležitosti muslimů jsou v rukou hrstky profesionálních správců mešit a muslimských politiků,  zlodějů, gauneřů, dobrodruhů, hrdlořezů, kariéristů a kšeftařů se životy muslimů.........Ani jeden z muslimů nemá zájem na tom, aby čeští muslimové považovali Českou republiku a její demokratické hodnoty za svůj domov ....

Pochopil jsem to správně ?

0 0
možnosti

polytereftalat

25. 10. 2010 7:44
kdybyste se nepromenil z budhisty v muslima

co byste sem spal ? co by na vas bylo zajimaveho ? nic. A ted sjte jakobymuslims a je na vas neco zajimaveho ? ne, opet nic.

0 0
možnosti

polytereftalat

25. 10. 2010 7:42
dyt jste jako ona, je vas zde par tisic a kazdej z vas

dela ze sebe muslima a bloguje kde se da, jak se mu ublizuje ;-D mate z toho byznys

polozme si otazku, co to je za cloveka, ze veri, ze archandel Gabriel seslal koran z nebe  prorokovi muhamedovi ;-D chcete odpoved ?

0 0
možnosti

Amoniak

25. 10. 2010 0:29
Fobie?

Wilders není původcem žádné islamofobie. Pouze připomíná kde jsou únosné hranice tolerance. Protože imigranti se MUSÍ přizpůsobovat ale Evropané je MOHOU přijmout.

0 0
možnosti

Jyrkovo černé svědomí

25. 10. 2010 2:15
Re: Fobie?

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).